NAŠA POZNATA VODITELJKA JE PROŠLA KROZ PAKAO, UNIŠTENA JOJ JE KARIJERA: Bivši dečko ju je trudnu tukao, evo kako izgleda!

NAŠA POZNATA VODITELJKA JE PROŠLA KROZ PAKAO, UNIŠTENA JOJ JE KARIJERA: Bivši dečko ju je trudnu tukao, evo kako izgleda!

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev vodila je emisiju “Grand parada”, pa onda izdala i knjigu.

Skoro deceniju je prošlo od njenog poslednjeg pojavljivanja u javnosti i velike medijske buke koja se podigla kada je izgubila bebu, nakon što ju je bivši dečko pretukao.

Ljubinka Buba Dobrosavljev
foto: Printscreen youtube

– Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije – ispričala je svojevremeno Buba Dobrosavljev i dodala.

– Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje – objasnila je Buba.

Voditeljka je izjavila da je, nakon što se i Nebojša vratio sa letovanja, ipak pristala da živi sa njim.

– Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez Interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene- u suzama je tada pričala Ljubinka Dobrosavljev za medije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *