SKANDAL! Bahati jutjuber ispraznio PREKO TERASE pun bazen SMRDLJIVE VODE, stanari u neverici! (VIDEO)

SKANDAL! Bahati jutjuber ispraznio PREKO TERASE pun bazen SMRDLJIVE VODE, stanari u neverici! (VIDEO)

Poznati jutjuber sa kanala “Kimi’s Life” Miloš Kostić snimio je video snimak koji je iznenadio njegove pratioce.

Naime, on je odlučio da isprazni bazen pun ustajale i smrdljive vode preko terase stana u kome živi u okviru kompleksa Beograd na vodi. U tome mu je pomagala devojka, koja je stajala napolju i javljala mu gde pada voda. On je odlučio da bazen prazni sa solitera, na nevericu svojih komšija.

Na snimku, koji je za samo dva dana prikupio 400.000 pregleda, vidi se kako on najavljuje da će preko terase da isprazni bazen, koji je pre toga instalirao na terasu, i kupao se u njemu. 

Za pomoć mu je poslužila njegova devojka Mihaela, koju je poslao ispred zgrade da prati kretanje komšija, “da smrdljiva voda ne padne nekome na glavu”. 

On je počeo da prazni bazen malo po malo, a onda je, pri kraju, celu sadržinu isporučio preko terase. 

Ispred zgrade se napravila bara smrdljive i ustajale vode, a jedan deo je završio na terasama stanara koji imaju stanove ispod njegovog. 

On je na kraju poručio da će “da plati čistačicu svima kojima je voda pala na terasu”.

Miloš sada ima 922.000 pratilaca na svom kanalu, a jedan je od retkih influensera koji je počeo od nule, te sa 24 godine došao do svoje nekretnine. On je počeo da snima u studentskom domu, a kako navodi u okviru novog kompleksa u Beogradu je “siguran da ga pratioci neće uznemiravati, jer je dobro obezbeđen”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *