Morao sam kod zelenaša zbog Novaka, sve sam posle razlupao: Srđan Đoković otkrio šokantne detalje!

Morao sam kod zelenaša zbog Novaka, sve sam posle razlupao: Srđan Đoković otkrio šokantne detalje!

Otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Srđan prisetio se perioda kada je morao da se snalazi na sve moguće načine kako bi sinu obezbedio novac za turnire. Najteže je bilo kada su novac morali da uzimaju “na kamatu”.

Srđan se nedavno u podkastu “Biznis priče” prisetio susreta sa dotičnim zelenašem.

– Prvi njegov odlazak u Ameriku zajedno sa mnom na juniorski Grend slem… Meni je obećao tadašnji predsednik teniskog kluba Partizan da će da pokrije moje i njegove troškove za Ameriku. Međutim, 10 dana pred put mi je rekao da ne može to da uradi i da se snađemo. Pošto sam rezervisao karte morao sam sutra da ih uplatim, inače bi propao avans koji sam već dao. Sa drugom sam otišao kod zelenaša – počeo je priču Novakov otac.

Srđan je objasnio zelenašu da mu je novac potreban da bi Novak mogao da ode na US open u Ameriku. Otkrio je i šokantne detalje tog razgovora.

– Je l’ se žuriš? – pitao je zelenaš Srđana.

– Da, moram da uplatim karte da mi ne propadne avans – odgovorio je Noletov otac.

– Koliko ti treba – pitao je zelenaš.

– Treba mi 5.000 dolara na dva meseca – rekao je Srđan

– Vidi, kod mene je kamata 12 odsto mesečno ali za tebe je 15 odsto jer žuriš – rekao je zelenaš.

– Gledao sam ga nekoliko sekundi i rekao da nema problema. Uzeo sam pare, došao sam kući, zaključao se u kupatilo i razlupao unutra sve živo. Na to sam pristao jer je trebalo za mog sina i njegovu karijeru. Da je trebalo za mene za moj život ne bi mogli da me maknu od njega jer bi mu popio svu krv iz žila – otkriva Srđan Đoković.

Bonus video: 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *