Ženi 37 godina stariju i tvrdi da je se*s ludilo

Ženi 37 godina stariju i tvrdi da je se*s ludilo

Cheryl McGregor (61) upoznala je Qurana McCaina kada je imao samo 15 godina. Tada su oboje radili u restoranu Dairy Queen u američkom gradu Rome, njezin sin bio mu je nadređeni, no obostrani osjećali rodili su se tek lani kada su se slučajno sreli u jednom supermarketu gdje je ona pronašla posao blagajnice. 

Osjetili su privlačnost i kemiju, isprobali seks, pa kada su shvatili da sve među njima funkcionira sjajno, upustili su se u romantičnu vezu. I unatoč tome što je Quran, danas 24-godišnjak, mlađi čak i od jednog njezina djeteta.

Cheryl i Quran nedavno su se i zaručili, a medijima su upravo otkrili da planiraju otvoriti profil na platformi Only Fans na kojoj misle naplaćivati svoje eksplicitne sadržaje.

Zasad se zajedno snimaju samo na TikToku, te oboje priznaju da ih bole zločesti komentari koji zadiru u njihov odnos.

“Drugačije je, sve je divno. Vrlo je osjećajan dečko, a to pripisujem i njegovim godinama. Emotivac je, pokazuje mi da mu je stalo, a to nisam mogla ostvariti niti s jednim drugim muškarcem”, kazala je Cheryl. 

“Seks nam je sve bolji i bolji. Zna što radi, a to u meni budi nevjerojatne osjećaje i doživljaje”, nadovezao se Quran, čija je djevojka samo šest godina mlađa od njegove bake. 

Nažalost, obitelji nisu prihvatile njihovu vezu, nastao je razdor, a Cheryl je posebno zaboljelo što su njezina djeca prigovarala i zbog njegove boje kože.

“To ju je jako povrijedilo, daleko više od svih stravičnih komentara na društvenim mrežama, jer ih nije tako odgajala”, dodao je Quran, koji je Cheryl, ženu koja ima već 17 unuka, zaprosio u srpnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *