MUŠKARCI BI PRE DALI ORGAN NEGO RADILI OVO U SE*SU: Dobro protrljajte OČI i pogledajte JOŠ JEDNOM

MUŠKARCI BI PRE DALI ORGAN NEGO RADILI OVO U SE*SU: Dobro protrljajte OČI i pogledajte JOŠ JEDNOM

Istraživanje koje je sprovela stranica GalaBingo.com, a u kojem je učestvovalo 2.000 stanovnika Velike Britanije u dugim vezama, bavilo se pitanjem koliko su Britanci spremni da rizikuju u ime ljubavi. Rezultati su otkrili neke vrlo zanimljive, pa i začuđujuće činjenice.

Anketa je pokazala da bi se skoro polovina Britanaca (42 odsto) zbog partnera preselila u inostranstvo i 41 odsto bi mu doniralo organ, ali manje od petine (16 odsto) bi pristalo na eksperimentisanje u spavaćoj sobi i isprobavanje nečeg novog u seksu, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Od učesnika dvostruko više muškaraca pristalo je na više eksperimentisanja u seksu nego žena (10 odsto naspram pet).

Malo manje od polovine (42 odsto) otkrilo je da bi bilo spremno da promeni posao, a trećina (34 odsto) bi se suočila sa strahom ako bi voljenoj osobi to omogućilo da doživi nešto o čemu je uvik sanjala.

Studija je zaključila da su Britanci spremni da se kockaju u ljubavi i pokazala visoku verovatnoću da će se to isplatiti.

Ono što je sjajno videti su i nivo predanosti i lepi ishodi tih inspirativnih činova ljubavi, rekla je Karina Adrijan, koja je na čelu marketinga u GalaBingo.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *