DRAMA I HAOS: Mahir Mulalić izgubio titulu pobednika ZVEZDA GRANDA!

DRAMA I HAOS: Mahir Mulalić izgubio titulu pobednika ZVEZDA GRANDA!

Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ”doček”.

– Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno – počeo je priču Mahir.

Mahir Mulalić
foto: Printscreen

– I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam poneo statuu – iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok usledio kada su se vratili do hotela.

– Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel, a onda je čovek koji tu radi pitao: ”Ovo tražiš?” – pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmehom na licu. Laknulo mi je kada sam video – ispričao je Mahir.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *