Hrvatica izašla van bez grudnjaka, pogledajte što su joj radili muškarci: Snimku vidjelo 400.000 ljudi!

Hrvatica izašla van bez grudnjaka, pogledajte što su joj radili muškarci: Snimku vidjelo 400.000 ljudi!

Kornelija Slunjski, vizažistica i zvijezda društvenih mreža iz Hrvatske, koja trenutno živi u Miamiju, na TikToku je objavila video koji ima gotovo 400.000 pregleda, a na Instagramu 250.000 lajkova.

U njemu se ona obračunala s muškarcima koji su joj poručili da joj se naziru bradavice, s obzirom na to da je odlučila ne nositi grudnjak, piše The Sun. Odglumila je razgovore koje je doživjela i pritom je otkrila kako se nosi s takvim komentarima te što ih obično utiša.

“Vidim ti bradavice kroz majicu. Trebala bi obući grudnjak”, rekao je nasnimljeni glas koji je imitirao razgovore koje je doživjela.

“Je li tajna da imam bradavice?”, odgovorila je, a muškarac joj je poručio da je to neprimjereno.

“Neprimjereno je što imam bradavice?”, upitala je, a “muškarac” joj je odgovorio: “Neprimjereno je pokazivati bradavice”.

“Mislim da je neprimjerenije razgovarati o tuđim bradavicama”, poručila je Kornelija imaginarnom muškarcu s kojim se prepirala, a on joj je odgovorio: “Ne bismo o tome razgovarali da si nosila grudnjak”.

Potom je vizažistica zaključila raspravu jednom rečenicom: “Zapravo, ne bismo o tome trebali razgovarati kada bi tvoji stavovi izašli iz 1950-ih”.

Naziranje bradavica kroz odjeću nije ‘damski’?

Komentatori su bili šokirani što se morala braniti jer joj se naziru bradavice, dok neki smatraju da takvo što nije “damski”.

“To je samo još jedan dio tijela. Zašto ljudi pošize zbog najglupljih stvari? Ako ti smeta, ne gledaj”, “Ja kažem svima da ne želim da mi bude neugodno da njima bude ugodno”, “Ne radimo to zbog pažnje, nego zbog udobnosti”, pisale su korisnice.

Mnogi se nisu složili s Kornelijinim stavovima.

“Ne, sačuvaj to za spavaću sobu, dušo”, “Nije tajna ili neprikladno, samo nije damski”, “To nije elegantno, ali nije da ti išta znaš o eleganciji”, samo su neki od takvih komentara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *