OGLASILA SE JELENA! Ima samo 1 PORUKU za Duška Tošiča!

OGLASILA SE JELENA! Ima samo 1 PORUKU za Duška Tošiča!

Jelena Karleuša juče oko podneva prijavila je policiji da ju je suprug, Duško Tošić ošamario. Policija sa Savskog venca reagovala je odmah po pozivu pevačice i stigla u njihov porodični dom na Dedinju, gde su se zadržali neko vreme, uzimajući izjave, okrivljenog, oštećene, kao i svedoka, budući da se incident odigrao pred članovima njihovih porodica, koji su došli na praznični ručak.

Cela domaća javnost juče je brujala o ovom slučaju, a kako su mediji preneli, Jelena je odbila da da izjavu, dok je Tošiću izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja supruge narednih 48 sati.

Elektra Elit
foto: Youtube

Jeleni je javnu podršku u teškim trenucima pružila transrodna pevačica Elektra Elit, koja nije imala dlake na jeziku:

– Od mene podrška do neba za Jelenu Karleušu! Ostani jaka kao što si uvek bila, i po stoti put, stop nasilju nad ženama – napisala je Elektra na svom Instagram storiju i stavila emotikon srca. Nakon ove objave, ona se ponovo oglasila, a ovog puta je udarila direktno na Duška Tošića.

– Podrška za Jelenu! Duško je sve samo ne muško… Ne znam kako pored takve lavice nisi naučio da se agresivnost ispoljava samo u krevetu. Ali, tamo joj verovatno ništa nisi mogao – poručila je pevačica.

Nekadašnja šminkerka i voditeljka Jelena Maćić, takođe je pružila svojevrsnu podršku Karleuši, a njena objava je najviše fokusirana na činjenicu da je većina pripadnika estrade, kao i Jeleninih prijatelja ceo jučerašnji dan ćutala.

– Duško Tošić udario suprugu! Zanimljivo… Ne to što je on uradio, slabić ko slabić, a ima ih onoliko! Zanimljivo je da vi ćutite o tome! – napisala je Jelena.

Jelena Maćić
foto: Filip Plavčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *