Je li djevojka koju je Matej zvao ključ nestanka? ‘Vidio je objavu na njenom Instagramu i nazvao’

Je li djevojka koju je Matej zvao ključ nestanka? ‘Vidio je objavu na njenom Instagramu i nazvao’

Iz srpskog MUP-a sinoć je procurila informacija da inspektori s hrvatskim kolegama istražuju što je nestali Splićanin Matej Periš (27) rekao sestri svojeg prijatelja u noći nestanka, o čemu smo sinoć pisali.

Naime, utvrđeno je kako je Matej posljednji telefonski razgovor vodio s prijateljicom, koju je nazvao neposredno prije nego je izašao iz Gotika i otada se ne zna što se s njim dogodilo. Policija vjeruje kako bi njezin iskaz mogao biti ključan u rasvjetljavanju njegova nestanka. Ona je inače sestra njegovog prijatelja i policija će je uskoro opet detaljno ispitati. Kako doznaje Večernji list, ona se još uvijek nalazi u Beogradu.

Taj Matejev prijatelj nije bio na novogodišnjem provodu u Beogradu, ali bila je njegova sestra i njezin dolazak u Srbiju nije bio povezan s Matejem i njegovom ekipom.

Izvor upućen u istragu otkrio je Večernjem detalje oko tog telefonskog razgovora Mateja i njegove prijateljice.

– Matej i društvo prije izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak prije nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, htio je da se njegova i njezina ekipa zajedno nastave družiti te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje jako mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske – kaže izvor.

Podsjetimo, srpski Kurir jučer je objavio dio njezina iskaza u kojem stoji kako ju je Matej zvao kasnije iz Gotika, ali da ga nije razumjela zbog buke u klubu. Ako je vjerovati tim informacijama, iz njih proizlazi da su se Matej i ona čuli najmanje dva puta u razdoblju od nekoliko sati. Prvo iz restorana, a zatim i iz Gotika.

Važno je napomenuti da se njegova prijateljica nalazila u Beogradu danima prije nego je Matej s društvom stigao u Beograd. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *