Najskuplji psi naših poznatih: Jedna je ljubimcu dala lijek za smirenje, druga za rođendan izdvojila 5.000 eura!

Najskuplji psi naših poznatih: Jedna je ljubimcu dala lijek za smirenje, druga za rođendan izdvojila 5.000 eura!

Odavno je poznato da su javne ličnosti veliki ljubitelji skupih kućnih ljubimaca. Naime, mnogi od njih kupuju vrste pasa koje se gaje u luksuznim odgajivačnicama. Nije im žao da za njih daju i po nekoliko hiljada eura, dok neki od njih psima slave rođendan u poznatim beogradskim restoranima.

MILICA TODOROVIĆ: Pudle platila pola miliona dinara

Pjevačica Milica Todorović odlučila je da prošle godine uzme kućnog ljubimca, ali niko nije očekivao da će za njega izdvojiti mnogo novca. Pjevačica i njena majka usnimljene su u u jednoj odgajivačnici pasa, gdje su uzele dvije pudle. Kako je tada prenio “Paparazzo Lov” jedan pas koštao je Milicu 2.000 eura, odnosno nešto manje od 250.000 dinara, što znači da je dva ljubimca platila gotovo pola miliona dinara. Presrećna zbog toga što konačno ima svog kućnog ljubimca, mlada pjevačica se tada pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

SEKA ALEKSIĆ: Po pomeranca išla u Rumuniju

Svetlana Aleksić poznata je kao veliki ljubitelj pasa, te je tako prije nešto više od pet godina izrazila želju da postane vlasnica pomeranskog špica, ali je za njega morala da se pomuči. Pošto se radi o rijetkoj rasi koja je u Srbiji bila slabo zastupljena, pjevačica je morala po malu Vivijen da ode čak u Rumuniju, a šuška se da je za nju iskeširala oko 3.000 eura. Seka je slike sa svojim novim ljubimcem okačila odmah na svoj Fejsbuk profil, a na jednoj je čak hrani iz flašice za bebe. Seka je inače poznata po tome da voli pse, pa u svom domu već nekoliko godina brine o nekoliko čivava.

ANA KORAĆ: Slavila rođendan psu, dala 5.000 eura

Ana Korać poznata je po tome što je veliki ljubitelj pomeranaca, jedne od najpopularnijih vrsta pasa u Srbiji. Kako se šuškalo u medijima, ona je svog ljubimca Stikera platila nešto više od 5.000 eura. Najviše pažnje javnosti, starleta je privukla kada je prije nekoliko mjeseci u jednom prijestoničkom restoranu svom psu proslavila rođendan. Glamuroznom proslavom za kućnog ljubimca se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu. Rođendan svom ljubimcu je slavila u jednom od najskupljih prijestoničkih restorana, gdje su cijene “paprene”, ali to nije spriječilo Koraćevu da potroši mnogo novca na proslavu.

– Samo vam pas može dati beskrajnu ljubav, nemojte ga iznevjeriti. Ljubavi, srećan rođendan! – napisala je Ana tada. Inače, Koraćeva je pored svega posvetila i tetovažu Stikeru. Naime, ona je odlučila da zauvijek ima šaru koja predstavlja njenog kućnog ljubimca Stikera.Tako je Ana odlučila da ode kod bivšeg cimera iz Bijele kuće, Filipa Đukića i prepusti se njegovim vještim rukama tatu majstora. On joj je uradio tetovažu “Sticker” a pored je nacrtana pseća šapa, a slike su odmah izašle na društvene mreže.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Pomeranca dobila na poklon

Dobro je poznato da estrada obožava pomerance, a jedna od njih je i Aleksandra Mladenović koja je svog ljubimca dobila na poklon. Iako se u javnosti šuškalo da joj je upravo bivši dečko Mihailo Šaulić poklonio kuče, ona te navode nije željela da komentariše. S obzirom na to da stalno odlazi na snimanja, pjevačica se ne odvaja od pomeranca kojeg vodi svuda sa sobom.

– Moja ljubav – napisala je jednom prilikom Aleksandra dok se slikala sa kučetom. Inače, dobro je poznato u javnosti da se cijena pomeracana kreće od 1.500, pa čak i do 10.000 eura zavisno od toga koja je uzgajivačnica u pitanju.

ZORANNAH: Psa uspavljivala lijekovima

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah za sebe je izabrala bijelog pomeranca kojeg ne ispušta iz ruku. Njegova cijena bila je preko 5.000 evra, jer ga je uzela iz poznate odgajivačnice. Ali to nije ono što je privuklo najviše pažnju javnosti. Naime, Zorannah je izazvala buru kada je javno priznala da psa dr.gira lijekovima. Iako ima pomeranca, koji je izuzetno mali, poslušan i lak za dresiranje, očigledno da je blogerki lakše da ga nakljuka tabletama i na taj način ga umiri. Takođe, uzela mu je i tablete za posvjetljivanje predjela oko očiju, jer tamni kolutovi ne izgledaju estetski lijepo.

– Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomiješam s hranom. Inače, on jede šta stigne – počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila.

– Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – šokirala je Zorannah nedavno u svom videu.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *