Sestre Hadid potvrdile povratak omraženog trenda – vraća se lice bez obrva

LIFESTYLE

Omraženi trend iz perioda ‘90-ih, lica s ultra tankim ili skoro nevidljivim obrvama, vratio se u velikom stilu i to na milanskoj sedmici mode gdje su ga sestre Hadid, Bella i Gigi, pokazale na modnoj reviji Donatelle Versace.

Sestre su u petak prošetale na Versaceovoj reviji za jesen 2022. tokom Milano Fashion Weeka, a pažnju su ukrala njihova lica koja su naizgled ostala bez obrva.

Za ovaj događaj, Gigi je nosila crvenu baršunastu korzet haljinu sa odgovarajućim čizmama i rukavicama od lateksa, a izgled je upotpunila crvenom torbicom.

Bella je u međuvremenu imala sličnu crvenu kombinaciju kao njena sestra, ali je imala duge rukave.

Dvojcu se na pisti na događaju pridružila i Emily Ratajkowski, a glumica i model je nosila crni korzet sa zelenim resama.

Iako je ovo bio samo trenutak na reviji, manekenke su na pistu istupile sa licem gotovo bez obrva, naočalama malog okvira i jaknama jarkih boja doprinoseći estetici 90ih.

Povratak trenda iz ovog perioda i nepostojećih obrva najavljen je još prošle godine kada su ga pronosale zvijezde poput Madonne, Kim Kardashian, Katy Perry.

Posljednja koja se priključila ovom nizu bila je Donatella Versace koja je ovakav izgled odlučila istaknuti na manekenkama koje su nosile komade njenog brenda najavljene za jesen 2022. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *