ZGROZIO SE KADA JE VIDEO ŠTA MU DEVOJKA RADI POSLE INTIMNOG ODNOSA! Zgadio mu se ceo ŽENSKI ROD

MAGAZIN

Amerikanac je iskreno progovorio o čudnoj stvari koju je njegova devojka jednom prilikom radila poslije se*sa s njim, što ga je učinilo prilično nervoznim. Dečko je sve ispričao, gde je od drugoh korisnika tražio savet o tom bizarnom incidentu.

Anonimni muškarac u kasnim 20-ima otišao je za svojom devojkom u kupatilo nakon što su vodili ljubav i tada su stvari postale jezive. Najpre je počela da viče na njega, što mu je bilo čudno, ali se našalio pre izlaska iz kupatila kada je mislio da je sve u redu.

Međutim, sve je postalo gore od gorega kada se vratio u sobu i zatekao devojku kako krade njegovu spe*mu iz iskorišćenog kondoma. “Oboje smo u kasnim 20-ima. Ona nije na pilulama pa smo uzeli kondom. Ušao sam za njom, na šta je ona počela da vrišti na mene pitajući me da li sam došao zbog male ili veliku nužde, što mi je bilo totalno čudno”, napisao je mladić pa nastavio.

“U šali sam joj rekao da moram da idem na veliku nuždu iako sam samo mokrio. Vratio sam se u sobu, gde sam je zatekao kako sadržaj iz iskorišćenog kondoma sipa sebi u vaginu. Nervozan sam zbog toga strašno”, kazao je mladić i pitao ljude je li to legalno i što će se dogoditi ako zatrudni, s obzirom na to da on nije dao svoj pristanak. Takođe ga je zanimalo poseduje li on svoju spe*mu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *