NAŠ POZNATI PEVAČ PROPAO: Nekada je bio ZVEZDA, a danas vozi TAKSI!

MAGAZIN

Bio je neodoljivi šarmer i smrt za žene, mnogi su obožavali hitove koje je nizao odjednom se povukao i nestao iz javnosti.

Nije bilo kluba u kome se nisu čule njegove pesme, povezivan je sa mnogim cicama domaće javne scene.

Danas se bavi potpuno drugačijim zanimanjem, mikrofon je zamenio volanom, oženjen je otac bliznakinja.

Goran Gluhaković, pevač i frontmen OK benda, otkrio je da mu se vreme sada uglavnom svodi na taksiranje, s obzirom na to da je otac sedamnaestogodišnjih bliznakinja koje su počele da izlaze na mesta gde im je tata nekad pevao.

– Nekad sam pevao po klubovima i splavovima, a sad taksiram, razvozim ćerke po tim istim mestima za izlaske. Sreća u čitavoj priči je što poznajem gazde, pa sam uvek u toku gde su i šta rade. Nisam mnogo strog, ali čudna su vremena – rekao je Goran za emisiju “Premijera”, pa se osvrnuo na protekli period kada je izgubio drage ljude, koji su preminuli usled posledica korona virusa.

– Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude oko sebe. Doživeo sam nekoliko ozbiljnih tragedija – rekao je on, a onda se osvrnuo na krizu na estradi.

– Bio je težak period, nadam se da je iza nas. Vrlo je nezgodno, pogotovo za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijante pored muzike, ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem. Imam dosta toga spremnog što se tiče pesama. Moja deca slušaju neku potpuno drugu muziku, ali uspem da im nekako proturim nešto svoje da čujem mišljenje – rekao je Goran u pomenutoj emisiji.

Inače, momci iz Ok benda napravili su haos na estradnoj sceni! Njihovi hitovi sa novog albuma, veoma brzo su pronašli put do slušalaca, a pozitvine kritike se samo nižu.

Iako pesme imaju nesvakidašnje spotove i nove aranžmane, ostali su verni svom prepoznatljivom stilu, što je obožavaoce dodatno oduševilo.

Ok bend

Inače, odgovor Gorana Gluhakovića, frontmena “OK benda” na pitanje Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou” da navede dva benda koji ga posebno nerviraju, digao je veliku prašinu i izazvao brojne komentare, a sad je tu i reakcija koja je “pobedila”.

Očekivalo se da popularni pevač, u džemtlmenskom maniru, izbegne pominjanje kolega u negativnom kontekstu, međutim, desilo se nešto sasvim suprotno. Gluhaković je jasno izdvojio dva benda iz rokenrol sfere – oba sa dugim vekom trajanja.

Pevač koji se sa svojom grupom svojevremeno proslavio pevajući “Ferari crveni” odmah je, bez zadrške, na opšte iznenađenje pomenuo “Orthodox Celts”, a posle razmišljanja naveo je i – “Obojeni program”.

Objašnjavajući zašto je naveo “Kelte”, Gluhaković je rekao:

– Zato što ne vidim svrhu njihovog postojanja muzičkog. Sad, kao, mrzim narodnjake, a sviram irsku narodnu muziku, i to je super, i onda sam kul. To mi je potpuno neshvatljivo. To me nervira užasno, ta foliraža.

A kad smo Acu Seltika pitali za reakciju na izjavu, vešto se pravio da “ne zna” o kojoj se izjavi radi:

– Na onu da će Putin dati S-300? To je jedina koja me zanima.

A na izjavu pevača “OK banda”?

– Ko je taj? Svi bendovi su OK, šta sad “OK band”, ne razumem? – rekao je Aca za beogradske medije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *