OTKRIVENA MRAČNA ISTINA O ANI BEKUTI: Užasni detalji ostavljaju bez teksta!

MAGAZIN

Pevačica Ana Bekuta, teškog perioda nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića nerado se seća. U to vreme ostala je na ulici i pretrpela je veoma teške trenutke, a o ovom periodu govorila je pre nekoliko godina za domaće medije.

– Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… – ispričala je pre nekoliko godina Bekuta.

– Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveni osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna – ispričala je, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti čiju krivicu.

Tokom najtežih dana u pomoć su joj prvo pritekle kolege, kojima ona to nikada neće zaboraviti, a među njima je bio i pevač Aca Ilić, koji se jednom prilikom prisetio Anine borbe.

– Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim – ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.

Aca Ilić, Biljana Jevtić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *