Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/boommaga/glasregije.com/wp-content/themes/eximious-magazine/header.php on line 5
ŠVEĐANKA OTKRILA TAJNU SREĆNOG BRAKA: Moj muž SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA, a ja za to vreme RADIM OVO

ŠVEĐANKA OTKRILA TAJNU SREĆNOG BRAKA: Moj muž SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA, a ja za to vreme RADIM OVO

ŠVEĐANKA OTKRILA TAJNU SREĆNOG BRAKA: Moj muž SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA, a ja za to vreme RADIM OVO

Manekenka i model Monika Huldt (37) iz Švedske dospela je u javnost zbog izjave da bi sve žene trebalo da ponovo usvoje “staromodnu” ulogu domaćice. Po njenom mišljenju, tajna srećnog ljubavnog života je u tome da muškarci budu dominanti. Ipak, ljude je više šokirao njen drugi savet ženama za očuvanje braka.

Naime, ova zavodnica je za “Daily Star” priznala da je njena tajna srećnog braka u tome što svom mužu daje da spava i sa drugim ženama. Ova 37-godišnjakinja koja je iz Švedske došla u Arizonu nedavno je organizovala i trojku za svog muža za Dan zaljubljenih, pa je tom prilikom izjavila da planira da mu pruži najlepši mogući ugođaj zajedno sa još jednom atraktvnom devojkom koja će “začiniti” njihov ljubavni život i bračnu postelju.

Zabava tu nije stala, s obzirom na to da je isplanirala da ga iznenađuje novim devojkama čitavu nedelju.

Monika se ne brine hoće li njen suprug u spavaću sobu uvesti više žena. Otvorena je u pogledu toga da on ima više partnerki i veruje da bi druge žene trebalo da učine isto za svoje voljene partnere.

“Mnoge žene zanemaruju svoje muževe i ne gledaju na njihove potrebe, već samo na svoje. Mnoge žene žele samo da se njihovi muškarci brinu o njima, a ništa im ne pružaju zauzvrat”, rekla je manekenka.

Da biste delili partnera, morate da budete sigurne u sebe

Ona takođe veruje da neke veze propadaju jer se žene ne trude dovoljno u spavaćoj sobi.

“Ako žena ne donese ništa na sto i ponaša se kao razmaženo derište, veza neće opstati”, istakla je ova manekenka.

Pre nego što odluče da svog partnera podele sa nekim, ona savetuje da žene prvo zavole sebe, da steknu sigurnost i samopouzdanje i da će sve onda biti lakše, a rekla je i koju reč o pronalaženju idealnog partnera.

“Da biste pronašli dobrog muža i bili dobra žena, morate raditi na sebi. Morate da znate šta želite, a šta ne želite u vezi, a povrh svega morate da volite sebe i budete samouverene. Nikada nećete imati dobar odnos ako niste naučili da volite sebe”, poručila je svim ženama ova zanosna Šveđanka koja baš i nije imala lagan životni put…

Monica je otkrila kako je krpila kraj sa krajem kada je došla u Arizonu u SAD-u, nakon što je u školi u kojoj je predavala dobila otkaz nakon što su saznali za njen sporedni posao – posao striptizete.

Ipak, ona sada zarađuje oko 200 hiljada dolara mesečno, radila je sedam dana u nedelji kao striptizeta i svake bi noći dolazila kući “iscrpljena i uplakana”, ali, kako kaže, sada uživa u blagodetima svog mukotrpnog rada i slobodnom i srećnom braku.

Muž joj je pružao veliku podršku u svemu, a zahvalna je i platfoirmi “OnlyFans” koja joj je od 2016. donosi najveće prihode.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.