ANA BEKUTA NEPREPOZNATLJIVA NAKON MRKINE SMRTI: Region u neverici nakon ove scene, DA LI JE REALNO?! (FOTO)

MAGAZIN

Pevačica Ana Bekuta poslednjih godina je vidljivo smršala, a naročito otkako je ostala bez svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, te je sticajem okolnosti još izgubila na težini.

Da radi na sebi i korisno pokušava da troši vreme, pokazala je poslednjom objavom na Instagamu.

Pevačica je počela da vežba, pe je pokazala liniju u helankama i u uskoj majci, a uz to je poslala i poruku ženama za Osmi mart, i to u duhu pobedničke pesme za Eurosong “In corpore sano” od Konstrakte.

– Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo – ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije.

Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha bude preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom – poručila je Bekuta, a zatim otkrila kako se zbog toga oseća.

– To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena – napisala je Ana uz fotografiju na kojoj radi vežbe, uz brojne pohvale fanova i uzvraćenim čestitkama za Dan žena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *