“MOLIM TE, IMAM ČETVORO DECE” Kristina moli ubico da je poštedi, SNIMAK UBISTVA ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Uncategorized

Vozačica Ubera iz Pensilvanije i majka četvoro dece molila je za njen život pre nego što ju je putnik ubio.

“Besmisleno“ ubistvo se dogodilo nakon što je Кristina Spikuca (38) pokupila putnika u okrugu Alegeni 10. februara. Njeno telo je pronađeno dva dana kasnije u šumovitoj oblasti, licem nadole, sa kovid maskom i ranom od metka na glavi. Njen nestanak prijavljen je 11. februara nakon što se nije vratila kući.

Na snimku kamere na kontrolnoj tabli vidi se kako majka moli putnika, koji je izvadio pištolj, i govori 22-godišnjem osumnjičenom da ima četvoro dece.

Кalvin Кru (22) iz Pen Hilsa, optužen je za ubistvo, pljačku i neovlašćeno korišćenje oružja.

Prema pritužbi u okrugu Alegeni, u blizini Pitsburga, Кru je naterao svoju devojku Tanaju Mulen da naruči Uber za njega, a zatim je ušao u vozilo u 21.14.

Nešto manje od 20 minuta kasnije, na snimku sa kontrolne kamere, on “vadi vatreno oružje sa svoje desne strane i naginje se napred ka Kristini“, navodi se u žalbi.

Prislonio joj je pištolj na potiljak i rekao da nastavi da vozi. Ona je rukom opipala cev pištolja i rekla: “Mora da se šališ”.

– Molim te. Imam porodicu, imam četvoro dece – rekla mu je.

Odgovorio joj je da “i on ima porodicu” i da dovrši vožnju. Levom rukom je držao Kristinu za konjski rep i kontrolisao njenu glavu.

U 21:34, ispružio je drugu ruku napred i zgrabio Kristinin telefon sa kontrolne table.

– Uradi šta ja kažem i sve će biti u redu – rekao je on, pre nego što je zgrabio kameru i prekinuo snimak.

Prema rečima devojke Кrua, on je ranije tražio da pozajmi njeno oružje – i kada su i ona i policija pretresli njenu kuću, pištolj i povezana dokumentacija su nestali, navodi se u žalbi.

Kristina, koja je odrasla u Monrovilu, “bila je pre svega majka puna ljubavi“, piše u njenom nekrologu.

– Takođe je uživala u umetnosti, zanatstvu i proučavanju Biblije. Svako ko je poznavao Kristi znao je da njen osmeh može da osvetli svaku sobu u kojoj se nalazi. Bez obzira šta se dešavalo u njenom životu, ona je uvek bila nasmejana, pozitivna i uvek puna ljubavi – nastavlja se u nekrologu.

Njena porodica još ne želi da govori o ubistvu dok se krivični postupak nastavlja, preneo je “Independent”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *