Rusi šokirali svijet objavom: “Otkrili smo pravu istinu o koroni, iza svega stoji SAD. Sad ćete sve čuti”

Uncategorized

Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov danas je novinarima rekao da u Ukrajini postoje biološki laboratoriji koje financira SAD i u kojima se eksperimentiralo s koronavirusom koji je potekao od šišmiša. “U bio-laboratorijima stvorenima i financiranima u Ukrajini, kako pokazuju dokumenti, su provođeni eksperimenti za uzorcima šišmišjeg koronavirusa”, rekao je.

Prema njemu, u tim se laboratorijima posebno istraživala mogućnost prenošenja patogena preko divljih ptica koje migriraju između Ukrajine, Rusije i drugih susjednih zemalja. Konašenkov je rekao, pozivajući se na dokumente, da je SAD planirao proučavati patogene kod ptica, šišmiša i reptila te mogućnost da te životinje prenose antraks ili afričku svinjsku groznicu.

“Cilj ovoga i drugih bioloških istraživanja koja financira Pentagon u Ukrajini je stvaranje mehanizma za prikrivenu distribuciju smrtonosnih patogena”, rekao je Konašenkov, a prenosi RIA. Ovi njegovi navodi najnoviji su u sada već niz objava ruskih dužnosnika da SAD financira neku vrstu bioloških laboratorija u Ukrajini.

Zakarova jučer optužila SAD za biološki program u Ukrajini

SAD je jučer porekao optužbe glasnogovornice ministarstva vanjskih poslova Marije Zakarove da u Ukrajini provode biološki program i da skrivaju komponente biološkog oružja blizu ukrajinsko-ruske granice. Tvrdila je i da se radi o programu koji direktno vodi američko ministarstvo obrane

Slično je prije par dana tvrdio i Konašenkov. On je rekao da je Rusija pronašla dokaze o postojanju vojno-biološkog programa koji je razvijan u Ukrajini uz financiranje SAD-a. Glasnogovornik Pentagona je u utorak kazao da je “apsurdna ruska dezinformacija očito lažna”. Sve je porekla i Ukrajina.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *