ON JE BIO NJENA NAJVEĆA PODRŠKA, SVE JE FINANSIRAO: Preminuo muž naše FOLK PEVAČICE i sve zavio u CRNO

MAGAZIN

Pevačica Elma Sinanović u bolnoj ispovesti i u suzama govorila je o svom pokojnom suprugu Smailu Sinanoviću Magiju, koji je preminuo pre dve godine.

Elma je ispričala da je uz supruga počela da se bavi muzikom, a sa puno ljubavi pričala je o tome kakav je on bio. Ona je istakla da joj je Smail bio velika podrška

– Preko mog muža sam počela da se bavim muzikom. Nikad nisam pevala. Zvali su me kad se nešto dešava u gradu. Nikad se pre nisam bavila muzikom. Nisam pevala u kafani. Mnogo mi je teško kad pričam o tome, sve vezano za njega je lepo. Imala sam 19 godina, 26 godina smo bili u braku, duže sam bila kod njega, nego kod mojih roditelj – rekala je Elma.

– On je u meni budio samo najlepše i gledao da pre svega uspem kao žena. Bio je izuzetan muškarac. Imala sam tako veliku slobodu, taj način na koji je on na meni radio… Sad kad vratim film i kad se setim kako je to nekad bilo, mogu da kažem da je on meni bio sve – ispričala je pevačica.

Elma Sinanović
foto: Printscreen

– On je sve to finansirao, ne bih mogla da uspem da nije bilo njega. Bio je kao ”Kineski zid” uz mene, bio mi je i velika finansijska podrška. Nikad se nisam pokajala što sam se rano udala, ne bih radila drugačije ništa. Imali smo mi mnogo teških godina, ali on je bio savršen suprug. On je bio taj koji je balansirao i znao sve. Ja sam infaltilna pop rirodi i nekad se ponašam kao neka beba. On je bio čovek mog života i za mene se više niakd neće roditi takav čovek. Da mene neko toliko voli, to se više neće desiti – rekla je ona.

Smail Sinanović
foto: Printscreen

Elma je pričala i o Smailovoj bolesti i u suzama ispričala da je gubitak supruga najveći i najteži gubitak u životu.

– Plačem i isplakala sam more suza. Mislim da to svako radi. Lepše je kad se čovek isplače. 2019. godina mi je bila najteža, tada sam imala najteži gubitak. Možda i 2008. i 2009. Neću da se vraćam na te stvari. Ponavljam se, mislim da sam sve rekla. Gubitak supruga je bip moj najveći gubirak i najteži gubitak – rekla je Elma u emsiji “Premijera – Vikend Specijal”.

– Nauči se čovek na sve. On je bio jako bolestan, znali smo da će to da se desi. Ja sam sve iradila za moju porodicu i čoveka koga volim. Koliko god da žalim, ja nema za čim. Bila sam uvek uz njega i moju porodicu. Mnogo toga nisam stigla da mu kažem. Ne mogu da pričam o tome, ne mogu… Moramo da menjamo temu – zaključila je pevačica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *