Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/boommaga/glasregije.com/wp-content/themes/news-portal/header.php on line 5
Tko je Ruskinja s oružjem čije fotke obilaze svijet? Obožava Mladića, a svi je pamte što je učinila u Srbiji

Tko je Ruskinja s oružjem čije fotke obilaze svijet? Obožava Mladića, a svi je pamte što je učinila u Srbiji

GLOBUS

Schwarzenegger je rat u Ukrajini nazvao besmislenim te savjetovao Rusima da ne vjeruju svojim vlastima

Američki glumac podrijetlom iz Austrije i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger obratio se u videoporuci prošloga tjedna ruskim vojnicima, ali i cjelokupnom ruskom narodu.

U svom videoobraćanju na Twitteru rekao je kako je Rusima “morao reći istinu” o pravim razlozima zašto je njihova vlada odlučila ući u rat.

“Vaši životi, vaši udovi, vaša budućnost se žrtvuju za besmislen rat koji je cijeli svijet osudio”, rekao je obraćajući se ruskim vojnicima.

“Nekim se ruskim vojnicima reklo da se idu boriti protiv nacista. Nekima je rečeno da će ih Ukrajinci dočekati kao junake… Ništa od toga nije istina. Ruskim vojnicima koji će čuti ovu poruku želim poručiti – znate da je ovo što govorim istina. Vidjeli ste to vlastitim očima. Ne želim da živite poluživot poput moga oca. Ovo nije rat u kojemu branite Rusiju. Ovo nije rat u kojem su se borili vaši djedovi i pradjedovi. Ovo je ilegalni rat”, rekao je te dodao kako ga je uvijek inspirirala snaga Rusa. Pozvao je ruski narod da ne vjeruje Kremlju koji tvrdi da se rat u Ukrajini vodi kako bi se iz nje otjeralo naciste.

Nakon te njegove poruke, Schwarzeneggeru je stigao odgovor, i to od četverostruke prvakinje svijeta u dizanju utega, Ruskinje Marijane Naumove, koja ga je pozvala da vidi sve svojim očima.

Marijana se u videoporuci izravno obratila Schwarzeneggeru i rekla da on nije reagirao na stradanja ruske djece u Donbasu u razdoblju od 2014. do 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryana Naumova (@maryana_n)

Numova godinama aktivno podržava Ruse iz Donbasa i Donjecka, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije s oružjem pa čak i kako vozi tenk.

Ona je jako poznata u Srbiji, navodno obožava tu zemlju, a u njoj je na natjecanju prije četiri godine nastupila s obilježjima tada nepriznate samoproglašene Republike Donjeck.

Tim dolaskom u Srbiju, Numova je ispunila obećanje koje je dala osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

“Obećala sam mu da ću posjetiti Srbiju i Republiku Srpsku”, priznala je svojedobno.

Dok je bila u Srbiji posjetila je i grob Slobodana Miloševića, a uz to je ranije i javno govorila da je Kosovo dio Srbije.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *