VELIKI LOM JE POČEO, RAZVOD BRAKA SA DUŠKOM: Prognoze nisu dobre, Jelenina nova ljubav moćan čovek iz inostranstva?

MAGAZIN

Razvod Jelene Karleuše tema je koja godinama interesuje javnost, a kako se nakon skanala koji se u porodičnom domu odigrao na Božić, ni ona ni Duško nisu oglašavali, interesovanje za njihov odnos postalo je sve veće

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića kao što znamo nije se dogodio, međutim, odnosi među partnerima medijima su nepoznati, jer se par Karleuša – Tošić još uvek nije oglasio o svom odnosu, nakon što su za Božić preživeli pravu dramu u porodičnom domu.

Kako se o njihovom braku sve više priča, ovim povodom oglasila se i astronumerološkinja, koja je otkrila kakva budućnost čeka Jelenu i da li će njen brak zaista opstati.

– Jelena Karleuša ima jedan specifičan kod, njen duhovni broj je 8/7, on daje uspešne ljude u ovom životu. Vodi se jasnim ciljevima, uvek zna šta želi, ali zbog tog duhovnog broja u sedmici sve u životu joj je u vezi sa karmičkim dugovima i otplatom, pogotovo kada su u pitanju partnerski odnosi. Sve veze su joj karmičke – kaže astronumerolog i dodaje:

Duško Tošić, Jelena Karleuša

– Ljudi je često osporavaju i žele da je unište, ali ona se diže iz pepela. Mnoge stvari radi iz inata, što je dobro, jedino tako može da dođe do uspeha – kaže ona za “Svet”.

Razvod Jelene Karleuše odavno je trebalo da se dogodi, tvrdi ona:

– Preterano je emotivna, plaši se samoće, ne želi da ostane bez partnera. Kada uđe u partnerske odnose teško joj je da iz njih izađe. Veliki lom počeo je početkom godine, a trajaće do juna. Treba odlučiti šta raditi, da li ići dalje. Po mom viđenju njen brak sa Duškom na propast je osuđen još pre tri godine. Taj odnos može samo da se produži usled međusobnog poštovanja, ali se Jelena često pita zašto su morali da dođu dovde. Njihov sudbinski put se mimoilazi, neće ostati u braku. Stoji joj jedna velika ljubav – čovek iz inostranstva, veoma moćan, mora samo da bude strpljiva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *