MAGAZIN

BITNI PREOKRETI U PORODICI ROKVIĆ KOJI ĆE IM PROMENITI ŽIVOT: Marinko je MRTAV i odluka je DONESENA u momentu!

  • 22 Marta, 2022
  • 0

Odluka Nikole Rokvića, koju je nedavno doneo, pokazuje koliko je pevač human, te se odlučio na potez, na kojem mu svi čestitaju. Naime, nakon velikog gubitka i smrti

BITNI PREOKRETI U PORODICI ROKVIĆ KOJI ĆE IM PROMENITI ŽIVOT: Marinko je MRTAV i odluka je DONESENA u momentu!

Odluka Nikole Rokvića, koju je nedavno doneo, pokazuje koliko je pevač human, te se odlučio na potez, na kojem mu svi čestitaju.

Naime, nakon velikog gubitka i smrti oca Marinka, koji je preminuo 6. novembra prošle godine,Nikola i čitava porodica se oporavljaju, ali je pevač odlučio da učini dobro delo i to u rodnom mestu svog oca.

Nikola Rokvić, Marinko Rokvić

Pevač Nikola Rokvić ranije je imao veliku želju da se zamonaši, međutim kako sad ističe trenutno nema to u planu.

Naime, Nikola je rešio da progovori o tome, te istakao da mu trenutno nije u planu da se zamonaši, ali da je razmišljao o tome i da se nikad ne zna gde će ga život odvesti.

– Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželeo u svom životu, ona će mene podržati, kao i ja nju – rekao je Rokvić u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, pa nastavio o odnosu sa suprugom:

– To stiskanje i na silu držanje osobe može samo da dovede do nekih loših stvari, tako da dokle god se mi razumemo i dokle god možemo razgovorom da rešimo probleme, to je ispravan put.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram/nikolarokvic

U znak sećanja na legendu, Rokvić je sada obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama, da prodaje nalog na “Tviteru” , a novac koji prikupi iskoristiće za izgradnju puta do crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića.

– Prodajem Twitter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve i rodnom mestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih javite se! Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka neka pomognu sa informacijama. Hvala! – napisao je pevač na “Instagramu” i svi mu aplaudiraju.