Uncategorized

KRAJ! JELENA ĐOKOVIĆ OSTAVILA GA JE NAKON SVEGA

  • 8 Marta, 2022
  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su već 15 godina. Njihov zajednički život je prava idila, ali i njih dvoje su imali veze pre

KRAJ! JELENA ĐOKOVIĆ OSTAVILA GA JE NAKON SVEGA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su već 15 godina.

Njihov zajednički život je prava idila, ali i njih dvoje su imali veze pre nego što su se sreli i pronašli ljubav za ceo život.

I dok se Nole zabavljao sa Lidijom Popović, Jelena bila sa zanimljivo teniserom,Ivanom Bjelicom Giletom.

Ipak, baš kao i u Noletovom slučaju, veza nije potrajala, jer su u to vreme Jelena i Ivan bili suviše mladi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivan.bjelica

Nakon raskida, Jelena je svoju sreću pronašla kraj Noleta, a na ovu vezu javnost je gotovo zaboravila.

Ivan je neko vreme bio u vezi sa glumicom Hristinom Popović, pričalo se i da su ljubavi dali drugu šansu, ali je svako otišao svojim putem.

Oni su dugo bili u stabilnoj vezi, a ljubav se, potom, ugasila.

Nakon brisanja fotografija sa Ivanom sa Instagrama i pored citata Žan-Lika Godara koji glasi: “Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti”, Hristina je u jednoj poruci objasnila da se njena veza sa Bjelicom završila.

– Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali, ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu – napisala je Hristina tada.

Prema pisanju pomenutih medija, Jelena Đoković ostavila je sadašnjeg supruga Novaka Đokovića čak tri puta, odnosno na to je pomišljala, a da prebrode krize u braku pogla im je ni manje ni više, nego mudrost Novakove mame Dijane.

– Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz – započinje izvor za “Scandal!” i dodaje:

– Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole – kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

– Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: “Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke” – navodi izvor njene reči.

– Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.