VIJESTI

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO RODITELJE! Ono što je uradio posle zločina je JEZIVO

  • 22 Marta, 2022
  • 0

Miloš I. (33), osumnjičen da je juče u selu Kusadak ubio svoje roditelje, doveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu, ali nije ispitan zbog

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO RODITELJE! Ono što je uradio posle zločina je JEZIVO

Miloš I. (33), osumnjičen da je juče u selu Kusadak ubio svoje roditelje, doveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu, ali nije ispitan zbog psihičkog stanja u kome se nalazi.

– Uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo , osumnjičeni M. I. je doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu. Međutim, zbog psihičkog stanja u kom se nalazio, istog nije bilo moguće saslušati. Tužilaštvo je podnelo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti da će uticati na svedoke koje tužilaštvo planira da ispita, zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti – saopštilo je Više tužilaštvo u Smederevu.

Miloš I
foto: Facebook

Prema nezvaničnim informaijama Milošu I. određen je pritvor po sva tri osnova.

– On je prilikom hapšenja bio potpuno go, a sve vreme je ponavljao da je Isus Hristos i Bog lično. Mladiću je uzeta i krv na analizu, a navodno je utvrđeno da je u trenutku zločina bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – navodi se i dodaje da je urađena obdukcija tela njegovih roditelja, Andrije i Gordane I.

Bratu rekao da je “napravio glupost”

Posle zločina, Miloš je dotrčao kod očevog brata od strica sav izbezumljen i rekao da je napravio glupost.

– Dotrčao je kod mene i rekao “Ubio sam Acu i Gocu”. Mislio sam da se zafrkava, ali kad sam ga pogledao i video da je uplakan, poverovao sam mu. Otrčao sam do njihove kuće i video Acu u lokvi krvi, a u kući i Gocu. Miloš mi je sve vreme unezvereno govorio ” Ajde da pokušamo da ih oživimo”. Zvao sam Hitnu pomoć i policiju i ubrzo su došli – kaže brat od strica ubijenog Milan.