Uncategorized

PEVAČ UBODEN U SRCE, LEKARI GA OŽIVLJAVALI: Objavljena POTRESNA fotografija iz BOLNIČKOG KREVETA!

  • 11 Marta, 2022
  • 0

Pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika pre nekoliko meseci teško je ranjen ubodom u srce u masovnoj tuči u Novom Sadu. On je tad zadobio ozbiljne povrede srca

PEVAČ UBODEN U SRCE, LEKARI GA OŽIVLJAVALI: Objavljena POTRESNA fotografija iz BOLNIČKOG KREVETA!

Pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika pre nekoliko meseci teško je ranjen ubodom u srce u masovnoj tuči u Novom Sadu. On je tad zadobio ozbiljne povrede srca i pluća i hitno je operisan.

Strahinja Mrđan

Sada se na Instagramu oglasio i pokazao da koliko je jak i istrajan u svojoj borbi.

Strahinja je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, dok osmeh nije skidao sa lica.

– Moj osmeh znači živ sam, moja pesnica znači jak sam, a moj pogled znači nema predaje – napisao je pevač u opisu fotografije.

Strahinja Mrđan

– Kada sam dobio nož u srce počeo sam da zapomažem, tu je bio momak koji mi je spasio život. On je jedan od mnogih koji mi je pomogao, ali da nije bilo njega ne znam šta bi bilo. Došao je kolima po mene i hitno me prevezao u urgentsni. Izgubio sam svet i sledeće čega se sećam su medicinske sestre. Puno krvi sam gubio, to me je najviše i plašilo. Rekli su mi da su me više puta reanimirali, imam neke slike koje mi se javljaju, probudio sam se, video doktore kako me seku i sećam se da sam onda opet izgubio svest. To je sve čega se sećam – ispričao je Mrđan nedavno za “Kurir”.