MAGAZIN

UPRAVO SAOPŠTENO DA JE SLAVNI PEVAČ DOŽIVEO SRČANI UDAR!

  • 23 Marta, 2022
  • 0

Doživeo je srčani udar dok je snimao video za Tik Tok, a sada je snimak podelio i na popularnoj platformi. Naime, na snimku se vidi kako pušta i

UPRAVO SAOPŠTENO DA JE SLAVNI PEVAČ DOŽIVEO SRČANI UDAR!

Doživeo je srčani udar dok je snimao video za Tik Tok, a sada je snimak podelio i na popularnoj platformi.

Naime, na snimku se vidi kako pušta i igra uz pesmu “The Dance” ispred svog auta, a onda mu se pred kraj slošilo, stavio je ruku na grudi, a zatim opipao puls. Nakon nekoliko trenutaka shvatio je da ima srčani udar.

Metjuz Kon
foto: TikTok

– Ipak, “zaista sam uložio celo svoje srce u to“, napisao je na Tik Toku uz pomenuti video.

– Nisam plesao uz muziku neko vreme… trebalo je da primetim lupanje srca na početku – stoji u opisu.

Metjuz je čim je izašao iz bolnice, napravio je još jedan TikTok video na kome se vidi kako peva Bee Gees “Staiin Alive”. Ovaj njegov video za samo dva dana prikupio je preko milion lajkova.

Neki fanovi nisu bili oduševljeni ovim njegovim potezom, pa su komentarisali da je preterao:

– Način na koji je postavljena moja zdravstvena anksioznost, zaista ne bi trebalo da ovo gledam – zaključio je pratilac.

Metjuz živi u Los Anđelesu, koji se na sceni prvi put pojavio sa obradom pesme Krisa Brauna “Grass Ain't Greener” 2016. Kasnije je upoznao Kita Urbana u Nešvilu, koji mu je pomogao da napreduje u karijeri.

Sada ima više od 152.000 pratilaca na TikTok-u, objavljuje redovno video zapise muzičkih avantura, bilo da je u pitanju „novi Cha Cha Slide“ ili pevanje nekoliko pesama u četiri oktave.