Uncategorized

STRAVIČNE VESTI, U 33. GODINI UMRO POZNATI PEVAČ!

  • 1 Aprila, 2022
  • 0

Ugasio se još jedan mlad život. Napustio nas je veliki čovek. Mnogi će ga pamtiti. Porodica se oprašta od njega. Tom Parker, pevač dečačkog benda The Vanted, umro

STRAVIČNE VESTI, U 33. GODINI UMRO POZNATI PEVAČ!

Ugasio se još jedan mlad život.

Napustio nas je veliki čovek.

Mnogi će ga pamtiti.

Porodica se oprašta od njega.

Tom Parker, pevač dečačkog benda The Vanted, umro je u 33. godini nakon borbe sa rakom mozga.

Tragičnu vest potvrdila je njegova supruga Kelsi (32), koju ostavlja sa njihovo dvoje dece.

Kelsi je danas rekla: „Najteža srca potvrđujemo da je Tom mirno preminuo danas sa svojom porodicom pored sebe”.

‘Naša srca su slomljena. Tom je bio centar našeg sveta i ne možemo zamisliti život bez njegovog zaraznog osmeha i energičnog prisustva.

„Zaista smo zahvalni na izlivu ljubavi i podrške i tražimo da se svi ujedinimo kako bismo osigurali da Tomovo svetlo i dalje sija za njegovu prelepu decu.“

Ona se u nastavku zahvalila svima koji su brinuli o Tomu tokom njegove bolesti, dodajući da se borio sa bolešću do samog kraja.

Smrt 33-godišnjeg pevača usledila je samo nedelju dana nakon što je otkrio da je u procesu pisanja memoara koji govore o svemu usred njegove borbe sa rakom mozga.

Parker je prošlog utorka na Instagramu podelio vesti sa svojim fanovima i najavio da će knjiga biti objavljena u julu.

Rekao je da knjiga, nazvana Nada, neće biti o ‘umiranju’, već o ‘življenju’ i ‘pronalaženju nade’ bez obzira u kojoj se situaciji nalazite.

Dok je otkrivao nacrt naslovnice svojih memoara, podelio je slatki video animirane knjige koja prelistava stranice, a koja je sadržala fotografije Toma i njegove porodice.

„Moja knjiga, koja dolazi ovog jula, nije o umiranju: to je knjiga o životu. To je knjiga o pronalaženju nade u bilo kojoj situaciji da se nađete i o tome kako da živite svoj najbolji život bez obzira na sve.’