Prijatelji se sa 200 na sat zakucali u traktor pun drva! Detalji pogibije dva muškarca, povrede glave bile fatalne!

Uncategorized

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Stare Pazove poginule su dva muškarca iz Surduka, a kako nezvanično saznaje Kurir radi se o Predragu D. i njegovom prijatelju!

Podsjetimo, do tragedije je došlo na putu Surduk – Belegiš, kada je automobil BMW 5 udario u traktor sa prikolicom, koji se kretao ispred njega.

Život su izgubili vozač i suvozač iz kola, a riječ je o dvojici mlađih muškaraca iz Surduka. Vozač traktora i muškarac koji je bio sa njim su povrijeđeni – pričaju žitelji Belegiša i Surduka.

Prema njihovim riječima, BMW je u trenutku nesreće išao ogromnom brzinom.

Kažu da je vozio skoro 200 na sat. Zakucao se otpozadi u prikolicu, na kojoj su bila drva. Drva su polupala šoferku, praktično su uletjela kroz nju. Čuli smo da su vozač i suvozač imali jezive povrede glave – kaže izvor. Sagovornici dodaju i da su čuli da su nastradali muškarci krenuli iz Surduka, ali nije im poznato gdje.

Video pogledajte OVDJE.

Priča se da su popili malo, veselili se i da su onda negdje krenuli. Jedan poginuli je mještanin i to je Predrag D. i on je bio na mjestu suvozača, a drug poginuli, koji je vozio, se tu doselio prije izvjesnog vremena, valjda je kupio kuću tu – pričaju žitelji sela. Prema njihovim riječima, čuli su da je traktor bio propisno obilježen, ali da ga vozač BMW zbog prevelike brzine nije uočio na vrijeme, odnosno nije mogao da ukoči, zbog čega je udarac bio strahovit.

(Izvor: Hayat.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *