STRAVIČNE VESTI, UMRLA GLUMICA, TUGA!

Uncategorized

Ovaj svet napustila je još jedna velika žena.

Mnogima će ostati u sećanju.

Porodica i prijatelji se opraštaju od nje.

Jolanta Lote 79-godišnja glumica poznata po ulozi Tereze Struzik u seriji „Boje sreće“, umrla je u petak, 1. aprila 2022. Unija poljskih scenskih umetnika je prva izvestila o smrti Jolante Lote na svom Fejsbuku. profil , a tužnu informaciju podelile su i „Boje sreće“ na svojim društvenim mrežama.

Jolanta Lote je neočekivano preminula u petak, 1. aprila 2022. godine, ostavivši u žalosti porodičnu seriju iz „Boje sreće“, kojoj je pripadala od samog početka. Publika je voli zbog uloge Tereze Struzik, Friderikove supruge, majke Marije (Izabela Kuna) i bake Ivone (Izabela Zvježinska), Huberta (Marek Molak), Agate (Natalija Zambržička), Staša (Olaf Kaspržik) i Vojteka (Jakub Mašik). ). Činjenica da je mrtva izuzetna 79-godišnja glumica, poznata gledaocima uglavnom iz „Boja sreće“.

– Jolanta Lote, glumica Teatra im. Osterva u pozorištima u Lublinu i Varšavi: Sirena, Classic, Narodovi, Małi i Studio. Od 1989. vodila je, zajedno sa svojom suprugom.

„Doktor Eva“ ili „Polskie Droga“, u kojima je igrala ulogu Ursule Kurasiove, za koju je nagrađena nagradom predsednika Radio-televizije. Nedavno je stekla simpatije gledalaca igrajući prelepu, ali odlučnu Lolu u „Bojama sreće“. Za svoj profesionalni uspeh odlikovana je bronzanom medaljom za zasluge u kulturi – Glorija Artis.

Produkcija „Boje sreće” već je objavila na svojim Fejsbuk i Instagram profilima poruku da je Jolanta Lote mrtva i oprostila se od nje dirljivom objavom.

– Nažalost, saopštili smo da je umrla gospođa Jolanta Lote, velika glumica pozorišta, filma i televizije, podelila je sa nama svoj izuzetan talenat, strast i posvećenost stvarajući lik Tereze Struzik, voljene Pirkine bake. Izražavamo iskreno žaljenje i saučešće porodici i rodbini gospođe Jolante. Prijatelji iz serije „Boje sreće“.

Smrt Jolante Lote bila je šok za sve umetnike „Boje sreće“. Kolege sa seta nisu mogle da se pomire sa odlaskom svoje divne drugarice, a privatno je bio veoma dobra osoba.

Smrt Jolante Lote sigurno će uticati na radnju “Boje sreće”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *