Spavao sam sa sestrom svoje žene, ona ostala trudna, treba mi vaša pomoć

Uncategorized

Odnos sa suprugom pogoršao se nakon vjenčanja, a posebno tijekom lockdowna

Jedan 35-godišnjak obratio se Sunovoj savjetnici za veze Deidre Sandersnakon što se uvalio preko glave. Naime, kada je saznao da ga supruga vara, odlučio se za seks iz osvete, i to s njezinom sestrom nakon čega je ona zatrudnjela.

Prije godinu i pol dana oženio se s djevojkom s kojom je bio od srednje škole. “Priznajem, na naš veliki dan, mladenka mi nije oduzela dah, već njezina mlađa sestra koja je bila djeveruša. Ima samo 22 godine i znao sam ju otkad je bila djevojčica, ali tada sam shvatio da je izrasla u prekrasnu ženu”, napisao je.

Na vjenčanju su puno flertali, a muškarac se morao stalno podsjećati da mu je ta djevojka sada šogorica.

Seks iz osvete

“Vjenčanje je upropastilo vezu s mojom ženom. Stalno smo se svađali, a lockdown nije pomogao. Oboje smo radili od doma pa smo zajedno bili 0-24 što nas je još više iritiralo. Jednoga dana sam uzeo njen mobitel kako bih nešto provjerio na internetu. Zatekla me poruka od njezinog kolege koji joj je napisao koliko je seksi bila sinoć. Meni je rekla da je trčala s prijateljicom jer se vratila sva znojna”, otkrio je 35-godišnjak.

Budući da je bio bijesan odlučio se za osvetu i odmah mu je na um pala njezina sestra. Ona radi u optici pa je ugovorio pregled očiju. Nakon pregleda otišli su na piće i dogovorili se za još jedan susret kada su završili u krevetu.

“Luda je za mnom i osjećao sam se sjajno dok mi nije javila da je trudna jer mi je rekla da koristi kontracepcijske pilule. Kaže da želi roditi dijete, ali njeni će roditelji poludjeti, a žena će me ostaviti. Bojim se da ću sada završiti u malenom stanu s bebom i mizernim prihodima”, zaključio je.

Velika dilema

Savjetnica se najviše brine za bebu ukoliko ju djevojka odluči zadržati jer to znači da će ju odgajati roditelji koji se ne vole. Natjerala je muškarca da se zapita koje su šanse da će veza s njegovom šogoricom uspjeti.

“Imaš zakonsku odgovornost da podižeš svoje dijete i nadam se da ćeš biti dobar otac. Moraš biti iskren sa svojom ženom. Reci joj što si vidio i koliko te to učinilo nesretnim. Predloži joj terapiju za parove kako biste saznali možete li spasiti svoj brak”, predlaže Deidre.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *