BILA SAM MU LJUBAVNICA, GOCA JE HTJELA DA ME UNAKAZI: Cuca otvorila dušu o Šabanu – “Vodio me u Krčedin i hotelske sobe”

Uncategorized

Navršile su se tri godine od tragične smrti Šabana Šaulića. Vijest o odlasku kralja narodne muzike potresla je region, a prije tri godine je ovim povodom govorila i pjevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je tada otkrila detalje veze, prenosi Republika.

Ivona je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike.

“Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Voljela bih da rodim njegovo dijete, slobodna sam djevojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas”.

“Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osjetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osjetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam vidjela dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: “Bato, gdje si? Kako je on?” Kum je potom počeo da plače i govorio je: “Ne znam gdej je Šaban”. Plakali smo zajedno”, pričala je Ceca za Republiku i dodala:

“Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem… Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vrijeme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Voljela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati”.

Cuca je rekla i da se pjevačeva supruga Gordana nije mirila sa tim da ju je Šaban volio, te da je na sve načine pokušavala da ih razdvoji.

“Gordana je platila ljude da me unakaze. Željela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vrijeme za njenu namejru i odmah sam obavijestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji”.

Cuca je rekla i da je pjevača upoznala u Bosni, na jednom nastupu i da su tada razmijenili brojeve telefona.

“On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savjet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega. Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, željela sam da idemo na skrivena i mirna mjesta. Volim da sjedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on volio. Ljeta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca”, otkrila je tada Ivona i istakla da Šaulić nije želio da ide kući od nje jer ga je supruga Gordana stalno tjerala da radi.

“Gordana je samo željela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovjek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: ‘Šta će nama ove kućerine silne!’. On se pored mene osjećao srećno i nije želio da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *