ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK PEVAČICE: Gola na plaži, pokazuje ATRIBUTE dok je gleda NEPOZNATI MUŠKARAC!

MAGAZIN

Ona ne prestaje da šokira pratioce na Instagramu otkako se oslobodila finansijskog i poslovnog starateljstva koje je bilo u rukama njenog oca. Pevačica redovno objavljuje golišave fotografije, ali najnovije koje su zabeležene na plaži ostavile su u neverici 40 miliona pratilaca.

Otkako njen otac više nema kontrolu nad njenim finansijama i načinom na koji se predstavlja u javnosti ona se odlučila na iznenađujuće provokativni sadržaj na društvenim mrežama.

Fotografije su pokrenule nagađanja da se pevačica tajno udala za svog dugogodišnjeg partnera Sema Asgarija (27). Naime, jedna od pretpostavki je da je on bio razlog zašto je želela da se starateljstvo prekine.

Pop zvezda Britni Spirs ponovo je objavila neukusni snimak koji je šokirao sve,a ovog puta jedan detalj je “pobedio”.

Britni se prvo snimala u plavom bikiniju u plićaku, a u sledećem kadru nije imala gornji deo kupaćeg kostima, dok je u pozadini stajao nepouznati muškarac.

Pevačica je ponosno pokazivala svoje grudi u kameru, dok ih je minimalno “pokrivala” rukama, a zatim se leđima okrenula kameri, pa su joj grudi bile okrenute prema pomenutom muškarcu koji se pretvarao da ništa ne vidi.

Brini je zatim istakla da je jako zahvalna prvi put u životu biti na mestu gde nema paaparaca pa može biti prirodna i opuštena, a mnogi su se našalili da je sada ništa neće sprečiti da bez ičega šeta po plaži i snima se.

“Tip u pozadini je vrh, pravi se kao da se njega ništa ne tiče”, “Beba je napravila lošu stvar”, “Jadan onaj tip iza, vidi se koliko mu je neprijatno”, “Molim te namaži se zaštitnom kremom”, pisali su joj pratioci.

– U životu su mi trenutno najvažnije prihvtanje i sloboda. Zato i volim svog mužića uz kog imam sva najlepša osećanja – navela je Britni.

Inače, Brinti je na odmoru sa svojim asistentom i partnerom Semom Ašgarijem, koji ju je verovatno snimao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *