NEMA ŠANSE DA POGODITE KOJA JE FOLK PEVAČICA NA FOTKI: Danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH, a dobro je i UDATA!

Uncategorized

Većinu naših pevačica ne biste prepoznali na slikama iz mladosti jer se veliki broj njih podvrgao estetskoj hirurgiji.

Ipak, grupi onih koje su ostale dosledne svom izgledu pripada ova pevačica koja u toku svoje duge karijere na sebi nije ništa promenila. Naravno, nešto se i promenilo, kao boja i dužina kose, jaka šminka, drugačiji stil.

Inače, ona je takođe i vlasnica najvećih grudi na estradi, a jednom prilikom je otkrila da njen muž nije za to.

– Imam problem sa mojim prirodnim grudima. Ivan(muž) mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije – rekla je pevačica u Amidži šouu.

Jana Todorović
foto: Print Screen Youtube

Ova folk pevačica je trenutno jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica sa naše estrade, a malo ko zna kako je izgledala na početku karijere.

Pevačica već godinama ističe kako još uvek nije išla pod nož, iako u poslednje vreme ističe da planira da smanji grudi.

“Nisam još ništa radila na sebi, samo nadograđujem kosu, trepavice i nokte, ali stvarno ništa nisam radila od estetske hirurgije. Nemam čega da se stidim, ni svoje prošlosti, ni svog porekla, takva sam kakva sam. Ljudi me vole baš ovakvu kakva jesam”, rekla je pevačica.

Reč je o Jani Todorović.

Podsetimo, pevačica više od dve decenije je u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku.

Naime, oni važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu. Iako svakodnevno uživaju u ljubavi, Janin suprug se gotovo nikada ne eksponira u javnosti, te svoju privatnost strogo čuvaju.

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, s obzirom da žive u dvorcu, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

– Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – istakla je ona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *