Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/boommaga/glasregije.com/wp-content/themes/eximious-magazine/header.php on line 5
ZAKLAO GA VILAMA NASRED ULICE! Pomahnitali UBICA snimnjen kako juriša na čoveka u trenerci (VIDEO)

ZAKLAO GA VILAMA NASRED ULICE! Pomahnitali UBICA snimnjen kako juriša na čoveka u trenerci (VIDEO)

ZAKLAO GA VILAMA NASRED ULICE! Pomahnitali UBICA snimnjen kako juriša na čoveka u trenerci (VIDEO)

Snimak brutalnog ubistva nasred ulice Britanca Stivena Belamija (33) u gradu Grimzbi, aprila ove godine, objavljen je na suđenju. Na njemu se vidi kako ubica Stiven Bič (40) trči prema žrtvi sa baštenskim vilama.

Nekoliko sekundi kasnije on zabija alatku u potiljak čoveka koji je hodao trotoarom i nije bio ni svestan napadača. Nesrećni muškarac je zadobio frakturu loganje i krvarenje na mozgu od čega je preminuo u bolnici dva dana kasnije.

Na suđenju je utvrđeno da je Belami upoznao svoju žrtvu tokom prethodnog boravka u zatvoru.Za saučesništvo u ubistvu proglašen je krivim i Luk Tig (39) koji je dovezao Biča do mesta zločina.

Trenutak pre napada Belami je šetao u sivoj trenerci, dok se u pozadini vidi parkirani “pežo” iz kog istrčava ubica. On je masakrirao žrtvu tik izvan kadra sigurnosne kamere.

Kriminalci su automobil spalili posle bega, ali je ipak identifikovan po broju na šasiji.

U presudi se navodi da je motiv ubistva osveta zbog svađe iz zatvora, a Bič je tvrdio da nije nameravao da ubije nikoga.

– Nadao sam se da ćemo se samo videti, stati, popričati i mirnim putem rešiti problem. Uplašio sam se, samo sam hteo da mirno rešim situaciju – rekao je ubica sa optuženičke klupe, tvrdeći da je vile poneo za samoodbranu.

On je negirao da je želeo da ubode Belamija baštenskim alatom sa šiljcima.

– Da sam hteo da nekoga ubodem, poneo bih nož. Podigao sam vile dok sam trčao. Kada sam se približio, počeo sam da ciljam. Iskreno, mislio sam da sam ga udario po glavi i to sa strane. Nije izgledalo kao da je ušlo u telo – branio se Bič.

U nastavku svedočenja rekao je da je Belami “poludeo”, okrenuo se i počeo da viče.

Sudija je obojici počinilaca rekao da će biti osuđeni na doživotne kazne za ubistvo, ali će se o kazni ipak odlučivati na sledećem ročištu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.