KARLEUŠA HITNO HOSPITALIZOVANA!

MAGAZIN

Pevačica je završila navodno u bolnici.

Pevačica nekoliko dana unazad se navodno nalazi u Univerzitetskom Kliničkom centru Srbije u Beogradu na odeljenju pulmologije.

Razlog za sada nepoznat, a kako izvor navodi pevačica se oseća dobro.

Podsetimo, pevačica Olja Karleuša oglasila se jednom prilikom sa Kopaonika i otkrila čime se bavi sada kao i kako je na nju uticila cela situacija sa pandemijom:

– Nisam mnogo merodavna da pričam kako je na Kopaoniku, jer mi je to omiljena planina. Jesu mere pooštrene, ali mi ovde uživamo. Moj stari biznis će uvek biti aktuelan, ne mogu ja 18 godina poslovanja tek tako da zaboravim, ali sticajem okolnosti, preko supruga sam ušla u izdavanje apartmana ovde na Kopaoniku. Porodično smo prošli ružnu situaciju sa koronom, bio mi je prvo suprug zaražen, bili smo odvojeni, pa ja, a onda mi se majka zarazila – pričala je Karleuša.

– Moj dan na Kopaoniku izgleda čarobno. Pogotovo sada kada ima snega. Oko čega imam najviše nesuglasica sa suprugom? Samo oko gluposti, mi smo zajedno 17 godina, kao i svi ljudi imamo uspone i padaove, ali naši uspesi su teži od svega. Vodim se time da nove pesme treba da budu aktuelne u tom trenutku i da ih promovišem na najbolji način, tako da neću da veslam dok traje bura. Sačekaću da sve ovo prođe, pa da uradim neku lepu pesmu – zaključila je Olja u Premijera Vikend specijalu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *