Dječak (2) slučajno upucao i ubio svoju sestru (4): Ostali su sami u autu, a pištolj im je bio nadohvat ruke…

Uncategorized

‘Tko je povukao okidač i zašto im je pištolj uopće bio dostupan? To su pitanja na koja trebamo dobiti odgovore’, kazao je tužitelj okruga Delaware

Četverogodišnja djevojčica poginula je nakon što ju iz pištolja upucao njezin dvogodišnji brat dok je njihov otac na benzinskoj postaji plaćao račun za gorivo. Kako navodi Daily Mail, tragični incident dogodio se u utorak oko 11 sati u američkom gradiću Chesteru u Pennsylvaniji.

Prema neslužbenim izvješćima, dječak se igrao s očevim pištoljem koji je slučajno opalio i pogodio svoju sestru. Navodno su otac i još jedan skrbnik bili u trgovini kada se horor odigrao.

“Čim je čuo pucanj otac je navodno odmah otrčao van i odvezao djevojčicu u bolnicu, ali tamo su mogli samo proglasiti njezinu smrt”, navodi se u članku.

Kako se doznaje, otac je pištolj legalno posjedovao, ali policija još pokušava otkriti kako je dječak uopće došao do njega u autu.Jack Stollsteimer, tužitelj okruga Delaware, kazao je kako još nisu podigli optužnicu jer je istraga još u tijeku. “Tko je povukao okidač i zašto im je pištolj uopće bio dostupan? To su pitanja na koja trebamo dobiti odgovore”, kazao je Stollsteimer.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *