‘Vladimir Putin je evakuirao obitelj u bunker za nuklearni rat. Bolestan je i sve skriva od javnosti’

Uncategorized

Mnogi u Moskvi, ali i Rusiji, smatraju da je Solovej teoretičar zavjera i prevarant te su ga navodno prošlog tjedna ruske vlasti ispitivale o optužbama koje je objavio

Rat u Ukrajini u punom je jeku, a jedan ruski tvrdi da je Vladimir Putin svjestan da nije omiljen pa je preselio svoju obitelj, i to u Sibir.

Ruski profesor koji je radio na Državnom Institutu Međunarodnih odnosa (MGIMO) uvjeren je kako se Putinova obitelj nalazi u bunkeru koji štiti visoka tehnologija. Prema njegovim tvrdnjama, ‘podzemni grad’ nalazi se u Altajskom gorju, a sve prenosi Daily Mail.

Bunker je navodno dizajniran da pretrpi i nuklearni rat, tvrdi 61-godišnji Valerij Solovej.

“Za vikend je obitelj predsjednika Putina evakuirana u poseban bunker pripremljen za slučaj nukelarnog rata”, kazao je ovaj profesor u videu.

Tvrdi da je Putin bolestan

Profesor je na MGIMO-u surađivao s mnogim, tada budućim, ruskim diplomatima i špijunima. Solovej je ranije tvrdio da Putin ima zdravstvenih problema koje skriva od ruske javnosti. Također, izjavio je da je ruski predsjednik sudjelovao u bizarnim, tajnim šamanskim ritualima zajedno s ministrom obrane, Sergejem Šojguom.

Mnogi u Moskvi, ali i Rusiji, smatraju da je Solovej teoretičar zavjera i prevarant te su ga navodno prošlog tjedna ruske vlasti ispitivale o optužbama koje je objavio na Telegramu, a tiču se Putinova zdravstvenog i psihičkog stanja. Solovej je na ispitivanju bio čak sedam sati.

Pretresen je i njegov dom te su mu vlasti zaplijenile nekoliko elektroničkih predmeta. Solovej je pušten na slobodu, ali slučaj nije zaključen. Svoju teoriju da je Putin sakrio svoju obitelj, Solovej je otkrio za vrijeme ruskih napada na Kijev i Harkiv.

IZVOR: net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *