KARLEUŠA ISPROZIVALA KONSTRAKTU: Pale teške reči!

MAGAZIN

Naša pevačica Jelena Karleuša poznata je i po svom oštrom jeziku i da uvek kaže ono što misli bez obzira na sve.

Iako je isprva podržala našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu na Evroviziji, sada je rekla šta zaista misli o njoj.

Naime, neko je na fejsbuku poredio Jelenu sa Anom, da su isto godište, i da je Jelena nekada bila zvezda dok je Ana studirala, a da se sad sve preokrenulo kao i da je Ana ta koja oduševljava svet.

Jelena na to nije ostala dužna. Osvrnula se na to da ima karijeru dugu 30 godina, da pomera granice i da se ne može porediti “sa nekim ko traje par meseci”, mislivši na Konstraktu. “Da svako ko zablista u trenutku” poredi se sa njom, napisala je.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Dakle, možemo zaključiti da Jelena nije toliko blagonaklona prema našoj predstavnici i da misli da Konstraktina slava neće biti dugogo veka, već da je ovo samo jedan trenutak koji je opčinio svet.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, osvojila je peto mesto i time zabeležila veliki uspeh.

Ukrajinski predstavnik Kaluš orkestra je pobednik ovogodišnjeg Evrosonga koji se održao u Torinu. Drugo mesto pripalo je Ujedinjenom Kraljevstvu, treće Španiji, četvrto Švedskoj.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar/milosph

Mnogi su ostali zatečeni rezultatima glasanja na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022, a kada se danas oglasilo partner Evropske radiodifuzne unije (EBU) koji vrši monitoring nad glasanjem o nepravilnostima glasanja Evrovozije, ceo svet je u čudu.

Naime, oni su saopštili da su uočene nepravilnosti u glasanju šest zemalja, ali kako prenosi “Beta”, nije detaljno pojašnjeno koje su to zemlje niti koje su nepravilnoti u pitanju. Mediji su spekulisali da je problem u “komšijskom glasanju”, s obzirom da se zna da su problem između ostalih bile i Crna Gora i Hrvatska koje su svojih 12 poena dali Srbiji.

Konstrakta
foto: Nenad Kostić

Iz tog razloga, srpskoj predstavnici Konstrakti mogli bi da se oduzmu ti poeni koje je dobila od naših komšija. Tim povodom se oglasio Evrovizijski tim Crne Gore, koji je u saopštenju naveo da je glasanje u studiju Radio televizije Crne Gore “proteklo u redovnoj proceduri, a nakon toga uredno overeno od strane EBU”, te da ne vide razlog za sumnju u bilo kakav oblik neregularnosti. Oni očekuju “detaljan” odgovor EBU.

Generalni direktor RTCG Boris Raonić kazao je televiziji “Vijesti” da je pisao Evropskoj radiodifuznoj uniji i tražio objašnjenje. On je rekao da će, ukoliko se potvrdi da je crnogorski žiri isključen, pokrenuti proceduru u skladu sa tim i o svemu blagovremeno obavestiti javnost, prenosi “Beta”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *