ŽENA NIJE MOGLA DA ZATRUDNI, PA JE ON ODLUČIO DA TO URADI SA DRUGOM: Šokirala se kad je videla S KIM JE U KREVETU

MAGAZIN

Jedna mlada žena mislila je da je pronašla ljubav svog života i kada se najzad udala za njega sve je izgladalo kao bajka koja će neminovno imati srećan kraj. Ipak, ispostavilo se da nije bila u pravu.

Ma koliko mi to želeli, univerzum ponekad ima druge planove za nas, i to nikada nije slučajno.

Tako i ovoj ženi izgleda nije bilo suđeno da se ostvari u toliko željenoj ulozi majke, ili bar ne sa njenim tadašnjim suprugom, zbog čega su i nastupili prvi veći problemi u zajednici.

Zbog novog posla par se preselio u drugi grad, zbog čega je ona stavila i kuću pod hipoteku, a sve s ciljem da joj roditelj i sestra budu što bliže.

Sve je bilo idealno, dok joj jednog dana suprug nije saopštio vesti koje nikada neće moći da zaboravi.

Udarac za udarcem

Nikada se tome nije nadala, ali suprug joj je priznao da je imao aferu.

Taman kada joj se malo povratila iz prvobitnog udarca, usledio je još veći šok.

Osoba sa kojom je imao aferu je upravo njena rođena sestra. I kada je pomislila da će se onesvestiti od mučnine, usledilo je još nešto.

– Tvoja sestra je trudna, čeka moje dete, i ja sam spreman da budem sa njom. Ostavljam te – bile su reči koje su joj odzvanjale u glavi, nakon čega usledila tama iz koje se godinama nije izvukla.

Izdaja najbližih najviše boli

Razveli su se, a njen muž je oženio njenu rođenu sestru, sa kojom je dobio dugoočekivanu ćerku.

Naredenih 5 godina u kući njenih roditelja smenjivale su se ona i sestra i to tako da se ne sretnu.

I roditelji su bili šokirani preokretom pokušavši da budu ljuti na drugu ćerku, ali rođenje unuke ih je nateralo da promene odluku.

Posle dugih 5 godina, prevarena žena je najzad razmišljala da li je možda došao trenutak da se suoči sa sestrom i bivšim suprugim. S druge strane, roditelji su u težnji da pomire dve ćerke predlagali zajedničko okupljanje za Božić.

– Sela sam posle toliko godina da prvi put pogledam sestrin Fejsbuk. Zatekla sam nasmejana i zaljubljena lica moje rođene sestre i mog bivšeg muža. Bili su očigledno presrećni. On ju je ljubio tik posle porođaja, ljubio je njihovu tek rođenu ćerku. Potom dečji 1. rođendan, slavlja, putovanja, vrtići… i bukvalno sam morala da odem da povraćam koliko mi je bilo loše – ispričala je očajna žena, a preneo portal “Mirror.co.uk”.

Da li je vreme za oproštaj?

Pošto je podelila svoje iskustvo na internetu, broj komentara koje je dobila bio je iznenađujuće veliki.

– Imajte u vidu da vaša sestričina nije kriva ni za šta. Ona je vaša krv, i ma koliko ne želelite da oprostite njenim roditeljima, trebalo bi nju da upoznate – savetovali su je.

– Nikada im ne bih oprostila izdaju, niti im prešla prag – mišljenja su bila drugih.

– Božić jeste radostan praznik i simbol praštanja, ali ne znam koliko je pametno tada da se prvi put okupite. Tačno je da jednog dana morate da se sretnete i razgovarate, ali izaberite neki manje teatralan trenutak – savetovali su treći.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *