MIROSLAV ILIĆ SE OGLASIO NAKON SUDSKE PRESUDE DA JE DEVINOV OTAC: Pjevač poručio samo jedno!

MAGAZIN

Pjevač Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud donio odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Miroslav nije baš bio rječit na ovu temu, pa je za Informer rekao kratko:

– Ja to još nisam vidio. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne želim da komentarišem to – rekao je Ilić.

Podsjetimo, Mirjana je na Facebooku objavila da slavi i obavijestila javnost o odluci suda.

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuž0,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog drustva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak moze naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana – napisala je Antonovićka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *