ONA JE PRAVA ŽENA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Srbija u OGROMNOM ŠOKU, sve se saznalo

MAGAZIN

Šmekeri su na filmskom platnu i tako decenijama. Prijatelji su, sraađivali su bezbroj puta i povezuje ih jedna lepa i važna sitnica: u braku su sa ženama koje se nalaze na većini lista najlepših žena u Srbiji. Oni su Nikola Kojo i Dragan Bjelogrlić.

I Dragan i Nikola su od detinjstva na filmu. Bjelogrlić od 1978. i filma “Boško Buha”, a Kojo od 1980. i “Rada na određeno vreme”.

Simpatični dečaci su odrasli na malim ekranima, izrasli u sjajne glumce, a nakon velikih glumačkih uspeha prešli i u režiserske vode.

Bjelin serijal filmova “Montevideo, Bog te video” i Kojin režiserski debi “Stado”, koji je ove godine imao premijeru, pokazali su da im i taj posao ide od ruke.

Poznata imena našeg glumišta oženili su se manekenkama. Bjelogrlić se 1994. venčao sa prelepom Majom. Porede je često i sa Monikom Beluči.

Imaju dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miju, koja izgledom neverovatno podseća na mamu. Maja danas vodi organizaciju koja brine o našoj deci u dijaspori i svakog leta im obezbeđuje letovanje u našoj zemlji.

Nikola Kojo je 2007. rekao “da”, oženio se Aleksandrom koja se poput Maje bavila manekenstvom. Gledali smo je i u čuvenom spotu Zdravka Čolića “Moja draga”.

aleksandra kojo

U braku su dobili tri ćerke i poput prvog para imaju veoma skladan brak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *