ŠOK OBRAĆANJE MIROSLAVA ILIĆA NAKON ŠTO JE DOKAZANO DA JE DEVIN NJEGOV SIN! TIČE SE NASLEDSTVA:Draga deco i ženo…

MAGAZIN

Nasledstvo Miroslava Ilića sada je glavna tema nagađanja, i dok se jedni pitaju da li će Devin želeti nešto od svog biološkog oca, pevač ima jasnu poruku

Miroslav Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon nekoliko godina suđenja doneta je prvostepena presuda da Devin Antonović jeste sin Miroslava Ilića.

Sada se mnogi pitaju da li će nasledstvo Miroslava Ilića, koje je stekao tokom godina besprekorne karijere na muzičkoj sceni, ili barem delić istog, pripasti Devinu.

Pevač je nakon presude uložio žalbu po hitnom postupku jer dok je živ ne želi da prizna Devina, kao ni da mu da deo porodičnog nasledstva, koje želi da ostavi sinu i ćerki, koje je dobio u braku sa suprugom Gordanom.

– Miroslav je poludeo kada mu je stigla presuda. Nije mogao da veruje, da iako nije dao DNK na analizu, da je sud doneo ovakvu odluku. Njegova supruga i on istog dana su seli sa advokatom da vide šta i kako dalje. Miroslav je okupio celu porodicu i rekao da ne brinu, da je podneo žalbu i da dok je on živ neće priznati Devina za sina – kaže izvor za “Star” i dodaje:

– Zakleo se pred ženom decom i unucima da svo nasledstvo ide njima i da ne moraju da brinu. Devina neće priznati jer ne želi da mu da ni najmanji delić nasledstva – otkriva izvor poslednju Ilićevu odluku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *