SVI MISLE DA JE BRIŽAN OTAC A SADA SE OTKRILA JEZIVA ISTINA: “Silovao me je 4 sata” – isplivali MONSTRUOZNI DETALJI

MAGAZIN

Protiv američkog glumca Armija Hamera, od početka prošle godine policija iz Los Anđelesa vodila je istragu zbog navodnog silovanja.

Pred ovim glumcem je bila blistava karijera, ali onda je krenula lavina jezivih ispovesti žena koje su ga optužile za silovanje i hanibalizam.

Prvo je Efi, žena koja nije želela da otkrije svoj pravi identitet, početkom januara prvi put je iznela optužbe protiv zvezde filma “Skrivena ljubav”, rekavši da je glumac četiri sata s*ksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine.

Kako je rekla, njih dvoje su bili četiri godine u turbulentnoj vezi, u vreme kada je glumac bio u braku sa Elizabet Čejmbers.

– 24. aprila 2017. godine, Armi Hamer me nasilno silovao četiri sata u Los Anđelesu, nekoliko puta je mojom glavom udario u zid, pri čemu sam dobila ozbiljne povrede na licu. Tokom tog četvorosatnog mučenja, pokušavala sam da pobegnem, ali nisam uspela. Mislila sam da će me ubiti. Kada je završio sa iživljavanjem, samo je otišao. Posle toga mesecima sam živela u strahu. Taj čovek me uništio u svakom smislu, rekla je Efi.

Nakon Efi, još neke žene su izašle u javnost s optužbama protiv Hamera, poput manekenke Pejdž Lorenc, koja je tvrdila da je on bio nasilan tokom njihove veze koja je započeta kao sporazumna BDSM veza.

– Govorio mi je kako želi da pronađe lekara koji će mi izvaditi nekoliko rebara, jer on želi da ih prodimi, skuva i pojede – rekla je Pejdž.

Advokat glumca je odbacio i te optužbe.

Inače, Efi koja živi u Evoropi, rekla je da je Hamera upoznala preko Fejsbuka 2016. i da se zaljubila u njega.

Glumac koga žene optužuju za silovanje i nasilničko ponašanje dolazi iz bogate porodice, a proslavio se u filmovima “Društvena mreža” i “Skrivena ljubav”.

Zbog optužbi za silovanje i fizičko nasilje izgubio je angažman u dva holivudska projekta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *