Pozvala je dečka s Downovim sindromom na ples te pokrenula lavinu dobrote (VIDEO)

ZANIMLJIVOSTI

Jako je teško biti tinejdžer. 17-godišnji Daniel Rivas ima Downov sindrom te mu je bilo teško uklopiti se u svoj razred. On je inače vrlo sretna osoba. No ponekad se dogode stvari koje mu daju dojam kao da ga društvo odbacuje.

Tako je jednom pitao djevojku da ide s njim na maturalni ples, a ona je odbila. Činilo se da neće imati pratnju, ali tada je uskočila Kylie Fronius koja ga je zamolila da bude njezin partner.

Daniel je odmah rekao dobre vijesti svojoj mami Tonyai.

„Netko je pitao mog sina da im bude pratnja na plesu? Riječi ne mogu opisati kako se osjećam“, rekla je Tonya.

Par se radovao plesu, a u isto je vrijeme i tim s FOX-a 5 čuo za njih i odlučio im još više uljepšati dan.

Novinarska se ekipa pojavila ispred Kyliene kuće dok se par spremao za ples. Oboje su bili vrlo iznenađeni. Tada je voditeljica Monica Jackson izjavila da su im unajmili poseban Rolls Royce auto kako bi došli na ples.

Kada su ušli u automobil nisu odmah otišli na ples. Drugi je iznenađenje bila večera u otmjenom restoranu. To je bio poseban doživljaj za Daniela koji nakon srednje škole želi postati profesionalni kuhar.

Kada su stigli na ples, novinari su im postavili crveni tepih, a svi prisutni su im zapljeskali.

Kylie i Daniel su zajedno s prijateljima počeli plesati. No tada je Monica objavila da tu nije kraj iznenađenjima. Objavila je da Kylie, Daniel i njihove obitelji imaju besplatan put u Disneyland. Tada je uslijedio i završni poklon koji je sve to nadmašio. Daniel je dobio 10 000 dolara stipendije za fakultet kako bi mogao ostvariti svoj san i postati kuhar, a Kylie je dobila predivan novi automobil.

Uz to je Daniel dobio i mnoštvo Avengers proizvoda kao i karte za Marvel događanje.

Ta im je večer zasigurno bila neopisivo posebna.

Neki ljudi možda gunđaju da su mladi previše usmjereni sami na sebe, ali ponekad, tu je i primjer prave i iskrene dobrote.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *