EVO U KAKVOM STANJU JE VOJA NEDELJKOVIĆ!

MAGAZIN

Voju Nedeljkovića svi znamo kao voditelja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a malo ko zna čime se bavio u mladosti.

Voja je gostujući u emisiji “Praktična žena” otkrio koji je bio njegov prvi posao:

– Prijatelj me je pozvao da radim na garderobi. Ja sam otišao to da radim i zeznuo sam nešto, izmešao sam brojeve i kapute – rekao je voditelj u pomenutoj emisiji i dodao:

– Moja pokojna majka je došla i rekla: „Šta radiš ti idiote ovde, ajde teraj se kući” i ja sam ostavio one papiriće. Da li je iko našao svoj kaput ne znam. Nisam uzeo neke pare, ali sam štetu napravio – kroz smeh se prisetio Voja Nedeljković, a sada je otkrio i šta mu se dešava sa zdravljem.

Voja Nedeljković
foto: Damir Dervišagić

Poznati voditelj (58) progovorio je o zdravstvenom problemu koji ga godinama muči.

Budući da mu je supruga zdravstveni radnik, Voja Nedeljković izuzetno vodi računa o zdravim navikama, posebno kada je ishrana u pitanju.

– Imam problema sa žučnom kesom. Moram to da operišem. To me muči već par godina. Vrlo sam rigorozan što se tiče ishrane, nažalost – kazao je Nedeljković, koji godinama unazad vodi emisije muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

– Ne smem masti, žumanca i tako dalje… Kad budem operisao ovo, opet se neću prepustiti čvarcima i sličnim stvarima, iako ću moći da jedem to. Čovek mora da pazi šta unosi u sebe, kad dođeš u neke godine onda znaš da te stižu sve te neke stvari – dodao je on za “Stori”.

– Moja žena Maja neverovatno vodi računa o meni, o celoj porodici. Ona je zaista fenomenalna. Podrška takva je jako bitna. Vučemo jedno drugo – zaključio je Voja za pomenut medij.

Voditelj popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Voja Nedeljković već dugi niz godina u braku je sa lepom i atraktivnom lekarkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina.

Uživaju u svojoj ljubavi, uvek nasmejani voditelj se ne libi i da dragu pokaže pratiocima na društvenim mrežama, a komplimenti na račun njenog izgleda samo se nižu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *