OVO JE INTIMNI VIDEO AKCIJE NAŠE NAJPOZNATIJE VODITELJKE KOJI NIJE DO SADA VIĐEN:Nije za one koji nisu u KONDICIJI

MAGAZIN

Posle dva kućna videa Suzane Mančić, koja su se pojavila u javnosti, u medije je procureo i treći privatni snimak, a nedavno je otkrila sve o smrti koja ju je urnisala.

Da podsetimo, prvi je simila sa bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, drugi sa verenikom Simeonom Ocomokosom, a sada možete videti i treći snimak poznate voditeljke

I dok svi misle da je reč o erotskom snimku, zapravo je samo intimni video na kom se jasno vidi da voditeljka čisti kuću.

Ognjen Amidžić je u tadašnjoj epizodi Ami G Showa emitovao novi kućni video Suzane Mančić.

Kada joj je spomenuo da će pustiti video, nekadašnja Loto devojka je prokomentarisala: “Nemoj da se*eš! O čemu pričaš? Ma daj nemoj da me zezaš!” a zatim je i pogledala snimak, koji smo već imali prilike da vidimo iz nekoliko delova.

Inače, gotovo četiri decenije dugo je poznanstvo Suzane Mančić i Frana Lasića, a kada su se prvi put zajedno fotografisali za naslovnicu magazina “Praktična žena” uveliko se nagađalo postoji li neka tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića, pa je čak i naslov u novinama glasio: “Ljubav ili prijateljstvo?”.

Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije “Selo gori, a baba se češlja”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.