ODLUKA DONESENA U SEKUNDI! ZBOGOM ZAUVEK: Aleksandra Prijović OBRISALA SVE SA FILIPOM!

MAGAZIN

Postupak Aleksandre Prijović ne prestaje da se komentariše. Naime, pevačica je obrisala sve fotografije sa suprugom Filipom sa društvene mreže Instagram. I da je obrisala fotografije samo sa njim, možda bi i imalo smisla nagađati o prirodi njihovog odnosa, međutim, pevačica je obrisala sve svoje objave na pomenutoj mreži.

Ovakav postupak Aleksandre Prijović neko bi mogao videti kao pripremu velikog projekta, koji tek sledi, dok oni koji o poslu mlade pevačice i svetu šoubiznisa znaju malo više u ovome vide veliki i mudar marketinški potez. Naime, Aleksandra radi na pripremi novog albuma, koji je sudeći po onome što vidimo, sve bliže da ugleda svetlost dana.

Ovom postupku pribegavaju brojne ličnosti sa svetske muzičke scene, počev od Tejlor Svift pa nadalje, a kod nas je novinu, ne po prvi put, donela Prija.

I dok postupak Aleksandre Prijović jedne navodi da se pitaju o njenom braku, a druge o karijeri, ona je gestom pogodila pravo u metu i pred izlazak novog albuma ponovo postala glavna tema u domaćim medijima.

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zbog poslovnih angažmana u poslednje vreme sve manje vremena provode zajedno, zbog čega se sve češće nagađa o krizi u njihovom braku.

Majka Aleksandre Prijović ipak, znajući šta sa sobom nosi brak i poslovne obaveze, koje su je svojevremeno koštale porodične idile sa Aleksandrinim ocem Nedeljkom, odlučila je da pomogne ćerki i zetu, kako bi sačuvali odnos.

Naime, osim što često čuva malog Aleksandra, Borka je tu i da Aleksandri i Filipu pruži potrebno vreme da uživaju jedno u drugome i grade svoj odnos.

– U jednom momentu smo mislili i da se preselila. Tu im je bukvalno za sve. Kad Aleksandra ima nastup ili neke obaveze ona čuva Aleksandra . I Filip dosta radi, a uz to mlad su par, logično je da žele negde da odu sami, da ne razmišljaju ni o čemu, pa onda opet uleti Borka. Ona je pametna žena, nije je život uvek mazio i svesna je da brak treba negovati. Pa, ne postoji ni jedna kuća bez trzavica, ali im ona uvek da pravi savet i kaže pravu reč da smiri situaciju – priča izvor za “Svet” i dodaje:

– Presrećna je što joj je ćerka našla tako dobrog muža i gotovo uvek je na njegovoj strani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *