CECA PRIUŠTILA SEBI ONO O ČEMU JE SANJALA GODINAMA: Posle 20 i više godina je USPELA u tome, JEL REALNO!?

MAGAZIN

Pevačica Ceca Ražnatović je u toku jučerašnjeg dana oduvala 49 svećica na rođendanskoj torti, ali je, za razliku od prethodnih godina, medijska pompa izostala.

Iako su mnogi očekivali da će se mnoštvo javnih ličnosti uputiti u njenu prestoničku vilu, kao i da će društvene mreže vrveti od video zapisa nastalih na slavlju, do toga nije došlo.

Svetlana je, naime, rešila da ove godine ispuni svoju dugogodišnju želju, koju ponavlja u intervjuima godinama unazad, a to je da obeležavanje ovog datuma u njenom životu prođe bez medijske pažnje, u krugu porodice.

Ražnatovićki su, naravno, najbliži prijatelji poslali poruke sa lepim željama, a neki od njih su i poslali bukete cveća na njenu adresu, dok je ona tog dana bila okružena samo članovima porodice i najbližim prijateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Svi oni su ispunili Cecinu želju da video zapisi ne završe na društvenim mrežama, ali, da sve ne prođe apsolutno bez proslave potrudila se porodica Gudelj, odnosno članovi porodice fudbalera Nemanje Gudelja, emotivnog partnera njene ćerke Anastasije.

Nakon što je mlada pevačica na svom Instagram nalogu podelila video zapise nastale na madridskom aerodromu, i njena majka je objavila fotografiju nastalu pri ulasku u avion, te se da zaključiti da svi porodično uživaju u Španiji, a nema sumnje da svečana večera ovim povodom neće izostati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *