I OVO JE MAMA? Fotografija POTPUNO RASKRINKALA JELISAVETU ORAŠANIN, evo kakva je zapravo prema deci! (FOTO)

MAGAZIN

Otakako su došli na svet deca Jelisavete Orašanin, Bogdan i Petra centar su sveta glumice. Kako bi njeni naslednici odrasli u skladnoj porodici uz oca i majku dramska umetnica se privremeno odrekla svoje karijere i u stopu prati supruga Miloša Teodosića svuda po svetu. Košarkaš i glumica prvo su zajedno boravili u Americi, a sada su već nekoliko godina u Italiji, gde čuveni Teo niže uspehe. Tek povremeno zbog izuzetno važnog i neodložnog poslovnog projekta ona dolazi u Beograd, ali nikada bez naslednika, što u velikoj meri govori o tome da je požrtvovana i predana majka.

Dobra prijateljica glumice Sofija Milošević, koja je takođe majka dvoje, nedavno je na “Instagramu” podelila snimak u kom se našalila da se sa Jelisavetom u poslednje vreme najčešće viđa po igraonicama, a sve u nemeri da njihovim naslednicima, dok one ispijaju kafu i vode ženske razgovore, bude prijatno i da se ne osećaju zapostavljeno.

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram

Pretpostavljalo se da deca Jelisavete Orašanin bude najbolje u glumici, te da joj ništa za njih nije teško da uradi, ipak ovakav vid posvećenosti izuzetno je redak kod savremenih majki. Glumica nastoji da njeni naslednici izrastu u dobre ljude te joj je plan da se od njih ne razdvaja sve dok malo ne stasaju ili bar ne krenu u školu. Svoju prvu ljubav glumu nakratko je zapostavila, ipak ne krije da jedva čeka da joj se u punom sjaju vrati.

Podsetimo, jedan od najskladnijih parova naše javne scene zavoleo se na prvi pogled, a izvor blizak Teodosićima opisao je jednom prilikom njihovo upoznavanje kao “svojevrsnu prevaru”.

Otkad se pročulo da je srpski košarkaški reprezentativac u vezi s glumicom Jelisavetom Orašanin, poznati par je često u centru pažnje medija. Od tada je prošlo nekoliko godina, a Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su se u međuvremenu venčali i dobili dvoje dece — ćerku Petru i sina Bogdana.

Par, koji svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, ne objavljuje često zajedničke fotografije i ne pojavljuje se zajedno na javnim događajima, ali u svakoj prilici u kojoj ih vidimo zajedno oni izgledaju zaljubljeno do ušiju.

Mnogi njihovi obožavaoci se pitaju kako je uopšte došlo do prvog susreta, budući da je Teodosić u to vreme nastupao u Rusiji i retko je boravio u našoj zemlji.

Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

— On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji je u to vreme živeo u Rusiji — izjavio je svojevremeno za “Puls” dobro obavešten izvor i nazvao njihovo upoznavanje “svojevrsnom prevarom”.

Ispostavilo se da su njih dvoje idealni jedno za drugo, a Milošu se navodno posebno dopala jedna stvar…

— Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *