“IZGUBIO SVE PARE, PA POLOMIO APARAT”! Glumac napravio haos u KOCKARNICI: Zabranjen mu ulaz!

MAGAZIN

Glumac Ivan Đorđević navodno je napravio haos u jednoj beogradskoj kockarnici na Karaburmi. Naime, on je navodno polomio poker aparat zbog čega mu je zabranjen ulazak u sve njihove objekte.

Ivan Đorđević
foto: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

On je, prema rečima izvora Kurira, jednom prilikom izgubio preko 300 evra za pola sta, pa je navodno napravio skandal.

– Ivana poznajem iz kockarnice, nije on toliko ozbiljan igrač jer nema previše para, ali sve što ima to ulaže, godinama ga viđam. On i ja smo se prvo sretali u jednoj lokalu u ulici 27. marta, a posle sam ga viđao i na Karaburmi. Nikada on nije ulagao previše, uglavnom su to sume oko 250 do 300 eura, i u najvećem broju slučajeva izgubi uložen novac. Jedan dan, ja sam sedeo za svojim aparatom i on je došao, bili smo u lokalu na Karaburmi. Počeo je da ubacuje u aparat po 10.000 dinara – tvrdi sagovornik za gorenavedeni list, pa nastavlja:

– Brzo mu je nestajao novac, nije se otvarao aparat, a on je ulagao dosta u ruku (visoki ulozi, prim. aut). Za nekih pola sata prokockao je preko 30.000 dinara, počeo je da viče i da psuje. Nije to ništa čudno, kakvih ima bio je i dobar. Često se desi da se kockari iznerviraju kada gube pare pa onda počnu da histerišu. U jednom trenutku on je izgubio kontrolu, počeo je da šutira i udara u poker aparat koji je na kraju i polomio. Urlao je po objektu, ali su ga radnice i obezbeđenje smirivali i izbacili. Više ga nikada nisam video u tim kockarnicama jer mu je nakon tog događaja zabranjen ulazak – tvrdi sagovornik.

– Nemam nikakav komentar, apsolutan je demanti. Ne znam odakle vam ta informacija uopšte, to nema veze sa vezom. Toliko mogu da kažem – rekao je glumac za Kurir.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *